marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Black Widow va avea propriul film: cei de la Marvel vor sa lanseze un film separat cu eroina interpretata de Scarlett Johansson

Fanii Marvel au de ce sa se bucure. Celebrele studiouri au anuntat ca intentioneaza sa faca un film separat doar cu eroina Black Widow, interpretata de Scarlett Johansson in seria Iron Man, The Avengers si Captain America: The Winter Soldier, scriu cei de la Variety.

Black Widow va avea propriul film: cei de la Marvel vor sa lanseze un film separat cu eroina interpretata de Scarlett Johansson

Presdintele Marvel, Kevin Feige si-a exprimat de mai multe ori intentiile de a realiza un film cu Black Widow. Inca de acum 4 ani, cand promova Iron Man 2, film in care aparea pentru prima data eroina, acesta declara: "Am inceput deja negocierile cu Scarlett Johansson pentru un film solo si incepem sa lucram la concept. Dar intai trebuie sa ne ocupam de The Avengers".

Acesta a revenit asupra ideii, in timpul turneului de promovare pentru Captain America: The Winter Soldier. "Odata cu lansarea filmului Captain America: The Winter Soldier am vrut sa schimbam dinamica acestui univers cinematografic. Si cred ca reusim sa facem asta. Iar povestea ne aduce mai aproape si de Black Widow".

 

 

Astfel, in cel de al doilea film cu Captain America, fanii au ocazia sa afle mai multe si despre trecutul lui Natasha Romanoff/Black Widow, care a fost spion rus, transformat in om de spionaj pentru SUA. Insa cata incredere pot avea in ea?


"Rolul ei e mult mai important, exploram povestea ei si in viitoarele proiecte." a spus Feige. Ramane neclar cand va fi lansat filmul cu Black Widow. Insa, Marvel are in proiect mai multe filme, impartite in cele doua faze, asa cum le-au numit ei.

Astfel, in faza a treia vor fi integrate si lansare filme ca "Ant-Man", "Doctor Strange", "The Avengers 2" si "Captain America 3."

A doua faza Marvel a insemnat lansarea unor productii ca "Iron Man 3", "Thor: The Dark World" sau "Guardians of The Galaxy".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies