marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Beyonce a lansat pe Instragram teaser-ul pentru filmul Fifty Shades of Grey: vezi aici primele imagini

Pe 24 iulie, milioane de femei din lumea intreaga vor avea ocazia sa vada cum arata Jamie Dornan in rolul miliardarului playbou Christian Grey. Zilele trecute, Beyonce a lansat pe Instagram primul teaser al trailerului, pe melodia Crazy In Love, un remix facut special pentru film.
 

Beyonce a lansat pe Instragram teaser-ul pentru filmul Fifty Shades of Grey: vezi aici primele imagini

Clipul teaser nu arata foarte multe, intr-o singura imagine aparand si Jamie Dornan cu spatele, insa ofera un scurt preview si lasa de inteles ca Beyonce va avea un rol in coloana sonora. Postarea a devenit rapid populara printre fani si a primit peste 300.000 de like-uri si 70.000 de comentarii.
 

Trailerul oficial se lanseaza peste cateva zile, pe 24 iulie. Fifty Shades of Grey a fost unul dintre cele mai dezbatute proiecte la Hollywood. Dupa ce romanul s-a vandut in zeci de milioane de copii si a devenit un bestseller mondial, Hollywood-ul a incercat imediat sa il transforme un film. Apoi, a durata pana cand au ales distributie finala, cu schimbari, dupa ce Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal.

 

 

Insa, inainte de a deveni film, proiectul a fost la un pas sa fie transformat intr-un serial de televiziune. Confom celor de la Hollywood Report, postul Starz, cei care au adus seriale ca Spartacus, acestia ar fi discutat despre un serial in trei sezoane. Preseditnele postului, Chris Albrecht,  a spus in cadrul unei conferinte. "Daca stiti cartile, atunci e simplu de inteles de ce putea fi o serie. I-am sunat pe cei de la Universal si le-am facut aceasta propunere. Insa, stiti cum e, oamenii vad succesul numai in filme."
 

 

 

In rolul Anastasiei Steele, o vom vedea pe Dakota Johnson, iar Jamie Dornan va fi miliardarul Christian Grey.

 

Filmul Fifty Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies