marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benicio Del Toro ar putea avea un rol negativ in "Star Wars: Episodul VIII". Un alt mare actor este in discutii cu Disney pentru Razboiul Stelelor

Surse citate de publicatia Variety au declarat ca lui Benicio Del Toro i s-ar fi oferit un rol un rol negativ in urmatoarea serie "Star Wars: Episodul VIII".

Benicio Del Toro ar putea avea un rol negativ in Star Wars: Episodul VIII . Un alt mare actor este in discutii cu Disney pentru Razboiul Stelelor

De asemenea, se vor intoarce pe marele ecran si Daisy Ridley, John Boyega si Oscar Isaac - care apar pentru prima data in Star Wars in "The Force Awakens", care va avea premiera in decembrie 2015.

 

Deocamdata nu se stie exact ce rol va avea Del Toro, insa sursele citate de Variety afirma ca studiourile Disney sunt in cautarea unor actori de prima mana si ca s-ar fi intalnit inclusiv cu Joaquin Phoenix pentru a discuta despre asta.

 

 

Filmul va aparea pe 26 mai 2017, iar Ram Bergman produce aceasta serie impreuna cu Kathleen Kennedy de la Lucasfilm.

 

Del Toro a mai avut roluri negative si in alte francize celebre: rolul lui Khan din "Star Trek into darkness". Urmatorul film in care poate fi vazut Benicio este "Sicario", in care mai joaca Emily Blunt si Josh Brolin. In Mexic, "Sicario" inseamna "asasin". 

 

 

Actiunea are loc la granita SUA cu Mexic, unde are loc cel mai mare trafic de droguri. Emily Blunt este agent FBI, sustinuta de un oficial al fortelor guvernamentale, Josh Brolin, in lupta cu traficantii. Echipa este condusa de un consultant care are un trecut foarte dubios, Benicio Del Toro.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies