marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benedict Cumberbatch va fi Doctor Strange: studiourile Marvel l-au confirmat oficial 

Benedict Cumberbatch a intrat in lumea speciala a super eroilor. Actorul britanic a fost confirmat de studiourile Marvel in rolul eroului Doctor Strange.

Benedict Cumberbatch va fi Doctor Strange: studiourile Marvel l-au confirmat oficial

Actorul Benedict Cumberbatch este cel care il va juca pe Dr. Strange in filmul cu acelasi nume. In ultimele nume au fost zvonite nume celebre de la Hollywood: presa straina scris ca Jared Leto sau Ryan Gosling ar fi favoriti. Intre timp, Jared Leto a mers in "tabara adversa" si il va juca pe The Joker, in filmul "Suicide Squad" al celor de la DC Comics.

 

Anuntul a fost facut oficial chiar de cei de la Marvel. Filmul "Dr. Strange" urmareste povestea neurochirurgului Stephen Strange, care, dupa un accident auto ingrozitor, descopera o lume ascunsa si magica si dimensiuni alternative, infomeaza Marvel.

 

"Povestea lui Stephen Strange avea nevoie de un actor capabil sa ofere in egala masura profunzime si sinceritate. In 2016, Benedict le va arata fanilor si publicului ce il face pe Doctor Strange un personaj unic" a spus presedintele Marvel, Kevin Feige.

 

 

 

Benedict Cumerbatch a avut o ascensiune fulminanta in ultimii doi ani, de la filme intense, drame si pana la blockbustere ca "The Hobbit" unde il joaca pe dragonul Smaug, prin tehnica motion capture. Anul acesta, presa straina il considera un candidat solid la Oscar pentru interpretarea stralucitoare din "The Imitation Game", film cu potential la Oscar la mai multe categorii.

 

Marvel a facut aluzie la acest personaj de mai multe ori in ultimele luni, mai ales in superproductia "Capitanul America: Razboinicul iernii". Filmul va fi regizat de Scott Derrickson, pe baza unui scenariu scris de Jon Spaihts. Personajul Doctor Strange, aparut la inceputul anilor '60, intr-o serie de benzi desenate realizate de Stan Lee si Steve Ditko, este un neurochirurg care devine Vrajitor Suprem, pentru a apara Pamantul de amenintari magice si este, de asemenea, maestru in arte martiale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies