marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benedict Cumberbatch, despre rolul de supererou din "Doctor Strange": "Spre deosebire de Iron Man, el nu duce viata unui miliardar si nu are un costum care sa il protejeze"

Celebrul actor britanic Benedict Cumberbatch imbraca un costum de supererou, in filmul de aventura al studiourilor Marvel, "Doctor Strange".
Benedict Cumberbatch, despre rolul de supererou din Doctor Strange : Spre deosebire de Iron Man, el nu duce viata unui miliardar si nu are un costum care sa il protejeze

Filmul ne spune povestea unui neurochirurg care capata puteri magice de la un calugar sihastru.


Regizorul peliculei a povestit ca si-a dorit atat de mult sa colaboreze cu Benedict Cumberbatch, incat a modificat programul filmarilor in functie de disponibilitatea actorului britanic, potrivit Stirile ProTV.


Tilda Swinton si Benedict Cumberbatch au fost primiti cu un entuziasm urias de cei aproape o mie de fani care au participat la evenimentul de promovare a peliculei "Doctor Strange". Actorul britanic, in varsta de 40 de ani, este extrem de popular in China, in special gratie rolului sau din serialul "Sherlock".


Pelicula il are in centru pe Doctor Stephen Strange, un neurochirurg de geniu, care sufera un accident grav de masina si nu mai poate opera. Strange incearca sa gaseasca un leac pentru a-si vindeca mainile.


Cunoaste pe aceasta cale un calugar cu puteri magice, care il invata cum sa manipuleze realitatea.



Benedict Cumberbatch: "Nu este un zeu. Este om. Este muritor. Spre deosebire de Omul de Otel, el nu duce viata unui miliardar si nu are un costum care sa il protejeze. Isi capata puterile prin eforturi uriase, durere fizica si epuizare mentala."


Actorul le-a povestit jurnalistilor ca este incantat de costumul de supererou din "Doctor Strange".


Benedict Cumberbatch: "Cand eram imbracat cu el ma simteam ca un copil in noaptea de Halloween."


In benzile desenate, calugarul are trasaturi asiatice. In film insa, rolul este jucat de actrita de origine scotiana Tilda Swinton, spre nemultumirea unora dintre fanii povestii originale.


Tilda Swinton: "Genul acesta de critici ar trebui incurajate si primite cu o atitudine deschisa."


"Doctor Strange" ajunge si in cinematografele de la noi din tara in data de 4 noiembrie.



Galerie foto


Modifică setările cookies