marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Sicario: Asasinul” isi gaseste tinta, din 18 septembrie, la cinema. Afla povestea unui thriller tulburator, cu Emily Blunt si Benicio del Toro

Un thriller tulburator, „Sicario: Asasinul” surprinde, din 18 septembrie, la cinema, realitatea ingrozitoare in care traficul de droguri, crimele si teroarea sunt la ordinea zilei la granita cu Mexic. Reputatii actori Emily Blunt, Benicio del Toro si Josh Brolin intervin cu interpretari impactante pentru a restabili legea si ordinea.

Sicario: Asasinul isi gaseste tinta, din 18 septembrie, la cinema. Afla povestea unui thriller tulburator, cu Emily Blunt si Benicio del Toro


„Sicario: Asasinul” urmeaza drumul parcurs de protagonisti intr-o misiune secreta, menita sa depaseasca limitele legii pentru a-i opri pe cei care nu joaca dupa reguli. „Este un film al alegerilor”, declara Benicio del Toro despre proiectul care i-a adus unul dintre cele mai conflictuale roluri din cariera. „Este greu sa spui daca vreunul dintre personajele din actiune este cu adevarat bun sau rau. Oare scopul chiar scuza mijloacele? Ce se intampla atunci cand esti intr-o situatie in care vrei sa omori un om si ajungi sa ucizi 20 de nevinovati? L-ai ucide pe cel rau cu orice pret?”, completeaza actorul.

 

 

 

Kate este busola morala din Sicario: Asasinul. Am fost intrigata de nevoia ei de a face lucrurile dupa lege, asa cum e corect. Atunci cand ajunge in aceasta lume incoerenta a agentilor CIA si a cartelurilor, se gaseste prinsa intr-un univers complet strain. In timp ce era obisnuita sa dea socoteala pentru fiecare glont tras, aici gloantele zboara din toate directiile. Tot ceea ce statea la baza vietii ei dispare in aceasta misiune, iar Kate este socata de ce i se intampla”, noteaza Emily Blunt despre personajul interpretat in film.

 


La granita dintre Statele Unite si Mexic, legea nu exista, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului international de droguri desfasurat cu implicarea fortelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creste atunci cand acestia trebuie sa il captureze pe capul intregii organizatii criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator in misiunea condusa de FBI la granita, iar trecutul intunecat al acestuia o va face pe Kate sa puna la indoiala tot ce stia pentru a supravietui.

Filmul exploreaza o lume a intrebarilor dure si a raspunsurilor crude, in timp ce testeaza forta si emotiile oamenilor pusi in situatia de a alege intre propriile dorinte si moralitate, intr-un context in care singurul scop este acela de a supravietui pentru inca o zi.


Din 18 septembrie, Freeman Entertainment prezinta in premiera pe marile ecrane din Romania, actiunea „Sicario: Asasinul”, unul dintre cele mai asteptate si impresionante filme ale acestui an.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies