marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” a debutat pe locul 1 in box-office-ul romanesc

Filmul „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron”, cea mai recenta pelicula din Universul Cinematografic Marvel, a debutat pe primul loc in box-office-ul romanesc, avand peste 70.000 de spectatori in primul weekend de la lansare si incasari de aproape 385.000 de dolari.

 

Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron a debutat pe locul 1 in box-office-ul romanesc

Odata cu premiera din Romania, filmul a obtinut nenumarate alte recorduri prin numarul de admisii inregistrate deja, printre care: cel mai bun opening weekend al unui film cu supereroi, precum si cel mai bun opening weekend al unui film Marvel si al unui film din Universul Cinematografic Marvel.

Bazat pe renumita serie de benzi desenate „Razbunatorii”, publicata pentru prima data in 1963, filmul „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” incheie – alaturi de „Ant-Man”, care va avea premiera in iulie 2015 – Faza a Doua a Universului Cinematografic Marvel. Reunirea Razbunatorilor originali, precum si adaugarea noilor personaje Vision, Quicksilver si Scarlet Witch, contureaza o echipa puternica si incitanta.


Cand Tony Stark reporneste un program inactiv de mentinere a pacii, lucrurile scapa de sub control, iar cei mai puternici Eroi ai Pamantului – incluzandu-i pe Omul de Otel, Capitanul America, Thor, Incredibilul Hulk, Vaduva Neagra si Ochi de Soim – sunt supusi unui test limita, pe masura ce se lupta sa salveze planeta de distrugerea de catre teribilul Utron.

 

In rolurile principale din „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” joaca: Robert Downey Jr., care se reintoarce drept Iron Man, alaturi de Chris Hemsworth drept Thor, Mark Ruffalo ca Hulk si Chris Evans in rolul lui Captain America. Impreuna cu Scarlett Johansson drept Black Widow si Jeremy Renner ca Hawkeye, si avandu-i in rolurile secundare pe Don Cheadle (James Rhodes/War Machine), Cobie Smulders (Agentul Maria Hill), Stellan Skarsgård (Erik Selvig) si Samuel L. Jackson (Nick Fury), echipa trebuie sa se reuneasca pentru a-l infrange pe Ultron, un raufacator tehnologic ingrozitor, hotarat sa extermine rasa umana. Pe parcurs, ei se confrunta cu doi nou-veniti puternici si misteriosi: Pietro Maximoff, jucat de Aaron Taylor-Johnson, si Wanda Maximoff, jucata de Elizabeth Olsen, dar se si reintalnesc cu un vechi prieten intr-o noua forma, cand Paul Bettany devine Vision.

 

Filmul Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron / Avengers: The Age of Ultron este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 24 aprilie 2015, fiind proiectat in varianta 2D, 3D si IMAX 3D.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies