marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batalia serialelor: toamna se numara… serialele de comedie

Dupa cativa ani in care peste ocean drama a fost la putere, comedia a revenit in forta in aceasta toamna. Avem pregatita lista de noutati. Voua ce vi se pare mai tentant?  

 

2 Broke Girls

Premisa: Caroline, fiica pretioasa a unui bogatas ajuns dupa gratii, se angajeaza chelnerita. Iar colega ei de munca, Max - o fata obisnuita, ii devine si colega de apartament si prietena.

Umorul: scenariu tupeist si chimie buna intre personaje

Cea mai buna replica din pilot: (Caroline intra prima oara in apartamentul lui Max) You were robbed!

Like/Dislike: Like

 

 

New Girl

Premisa: Dupa o despartire dureroasa, Jess, o fata cu o personalitate aparte, se muta intr-un apartament cu trei baieti care spera sa cunoasca cu ajutorul ei manechine.

Umorul: 100% Zooey Deschanel

Cea mai buna replica din pilot: (baietii vin la restaurantul la care Jess a fost lasata balta) We’re reversed mormons, one man just isn’t enough for her.

Like/Dislike: Like  

 

 

 Suburgatory

Premisa: Adolescenta Tessa locuieste in buricul Manhattan-ului pana cand tatal ei descopera o cutie de prezervative la ea in camera. Impacheteaza toate lucrurile si se muta in Suburbia.

Umorul: atmosfera, personajele si rutina din suburbie luate peste picior

Cea mai buna replica din pilot: (Tessa uitandu-se la noua ei camera) I’m not a cat clock kind of girl.

Like/dislike: Dislike    

 

 

Whitney

Premisa: Whitney, artist fotograf, si Alex formeaza un cuplu de 3 ani. Cei doi se “lupta” pe campul de batalie al romantismului. Le sunt alaturi un cuplu siropos si o amica single disperata.

Umorul: dragostea aduce intotdeauna complicatii nedorite

Cea mai buna replica din pilot: (din intelepciunea lui Whitney): Half of all marriages end. If half of all planes crash, would you continue to fly?

Like/dislike: Dislike  

 

 

 Last Man Standing

Premisa: Intr-o lume in care oamenii nu mai sunt in stare sa schimbe nici macar un cauciuc singuri, Mike Baxter isi educa fetele in filozofia sa de viata: masculina si practica.

Umorul: 50% Tim Allen, 50% conflict intre generatii

Cea mai buna replica din pilot: (Mike la capatul unui lung sir de neintelegeri )What’s Glee?

Like/dislike: Dislike  

 

 

 Up All Night

Premisa: Reagan e mama care merge la munca, iar Chris, tatal care sta acasa si face pe bona. Amandoi sunt complet nepregatiti pentru cea mai grea misiune din lume, cea de parinte.

Umorul: un pic de Christina Applegate, un pic de Will Arnett

Cea mai buna replica din pilot: (Chris speriat o suna pe Reagan) When did groceries get so big? I do’t know why I can’t find cheese.

Like/dislike: Dislike    

 

 

How to Be a Gentleman

Premisa: Ca sa nu-si piarda slujba de redactor la o revista pentru barbati, Andrew accepta sa-si transforme rubrica dintr-una a gentleman-ului demodat intr-una a masculului secolului 21.

Umorul: obiceiuri vechi, realitati noi

Cea mai buna replica din pilot: (amicul Bert ii explica filozofia tatuajului sau) It’s an ying yang without the yang. It’s an ying ying.

Like/dislike: Like

 

 

 Man Up

Premisa: Will, Kenny si Craig sunt trei prieteni care tin la masculinitatea lor: joaca shootere pe consola, au tenul sensibil si la munca se uita la filme deocheate.

Umorul: boys will be boys

Cea mai buna replica din pilot: (sotia lui Will explicandu-i cum stau lucrurile) Your grandfather fought in World War 2, your father fought in Vietnam, but you… play video games.

Like/dislike: Like  

 

 

Free Agents

Premisa: Alex e proaspat divortat, lui Helen i-a murit logodnicul de un an. Cei doi ajung in acelasi pat si a doua zi impart aceeasi sala de sedinte. Ce sa fie: prieteni sau iubiti?

Umorul: amestecat cu lacrimi de tristete

Cea mai buna replica din pilot: (Alex explica de ce nu vrea o camasa cu dungi violet) Because I have no plans to DJ at an Armenian gangster acquital party.

Like/dislike: Like


Modifică setările cookies