marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Presedintele Barack Obama a decorat-o pe legendara Meryl Streep, intr-o ceremonie la Casa Alba: "O iubesc pe Meryl Streep"

Presedintele Barack Obama a inmanat luni seara Medalia Libertatii, cea mai inalta distinctie civila americana, unui numar de 18 personalitati, inclusiv actritei Meryl Streep, si a dezvaluit in timpul ceremoniei ca are pentru celebra artista o admiratie fara limite, informeaza AFP.

Presedintele Barack Obama a decorat-o pe legendara Meryl Streep, intr-o ceremonie la Casa Alba: O iubesc pe Meryl Streep

"Am spus-o public: O iubesc pe Meryl Streep. O iubesc. Sotul ei stie asta. Michelle stie si ea. Niciunul nu poate sa faca nimic", a declarat Barack Obama, glumet si zambitor, in timpul ceremoniei de la Casa Alba.


"A cantat din repertoriul ABBA si asta nu e deloc usor. A invatat sa cante la vioara, a purtat haine de calugarita, a infruntat un leu si stapaneste toate accentele din lume", a adaugat presedintele american, subliniind talentul actritei recompensate cu trei premii Oscar de "a imbraca personajele sale". "Meryl este cu adevarat o mare doamna a Americii", a continuat presedintele Obama.

 

 


Meryl Streep
, in varsta de 65 de ani, a castigat doua premii Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal gratie evolutiilor sale din "Alegerea Sophiei", in 1983, si din "Doamna de Fier", in 2012. In 1980, ea a castigat si Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru evolutia din "Kramer contra Kramer".

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies