marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aylin Cadir, "salbatica" plimbata in cusca prin centrul Capitalei. "Tudo", un altfel de film romanesc, din 13 mai, la cinema

Din 13 mai, cinefilii au ocazia sa vada in cinematografele din Romania, un altfel de film romanesc. Este vorba desre "Tudo", un thriller independent, filmat in 13 zile, cu 17 oameni si cu un buget de doar 4000 de euro.

Aylin Cadir, salbatica plimbata in cusca prin centrul Capitalei. Tudo , un altfel de film romanesc, din 13 mai, la cinema

Bucurestenii care s-au plimbat marti prin centrul Capitalei au avut parte de o scena cel putin neobisnuita. Actorii din Tudo au prins sălbatica si au aratat-o bucurestenilor, insa nu era vorba decat despre nimeni alta decat actrita Aylin Cadir, care a recreat o scena din film pentru promovarea filmului "Tudo". Din 13 mai, fa parte dintr-o aventura "salbatica", alaturi de Aylin Cadir, in filmul "Tudo", in cinematografele din Romania.


Tudo este poveste lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident promitator dar caruia ii lipseste increderea in sine si in capacitatile lui de chirurg. Tanarul pleaca in secret in munti pentru a da de urma unei fete (interpretata de Aylin Cadir) despre care banuieste ca este ranita, de care stie de la un pacient decedat. Spera ca va fi in stare sa o opereze si sa-i salveze viata, demonstrandu-si in felul acesta ca este demn de o cariera in chirurgie.

In expeditia sa, Tudor trebuie sa suporte acuzatiile si nemultumirile meschine ale iubitei, Ilona (Oana Carmaciu), care il gaseste in padure si insista sa ramana cu el, desi este rugata sa plece. Cei doi incep sa aiba parte de intalniri stranii si evenimente neprevazute.


Aylin Cadir este "salbatica" in filmul "Tudo"

Timp de 8 zile, Aylin a filmat alaturi de o echipa restransa, formata din doar 17 oameni (cu tot cu actori). “Iura mi-a povestit despre proiect cand era la nivel de concept si increderea lui ca as putea face acest personaj mi-a dat curaj. A fost cel mai dificil proiect la care am lucrat din punct de vedere fizic, dar nu ai ocazia des de a juca asa ceva. Echipa restransa mi-a dat o intimidate a lucrului, de care aveam nevoie pentru un astfel de personaj, m-am simtit ca intr-o echipa in care toata lumea a venit cu tot ce a putut. Imi place mult filmul, e ca o carte de vizita pentru Romania si pentru ce avem noi ca tara de aratat”, spune Aylin despre Tudo.


Personajul ei, Salbatica, este o fata crescuta in munti, departe de civilizatie. Un personaj care descopera lumea prin ochii celorlalti. Ramasa singura, fara aparare, Salbatica este aparata de Tudor, un tanar student la medicina.

 Andrei Baltaretu, director de imagine si producator: "Cand ne-am apucat de film, cei din jur ne-au spus ca suntem nebuni"

“Cand ne-am propus sa facem Tudo, toti cei din jur ne-au spus ca suntem nebuni. Ca o asa desfasurare de forte are nevoie de un buget pe masura. Scenariul implica locatii, transporturi, echipament, echipa extinsa si multa munca. Am gasit o mana de oameni care au crezut in noi, un loc minunat in Marginimea Sibiului, in Crint si am vrut sa demonstram ca se poate si altfel. Si am reusit. Am fost 17 oameni, cu tot cu actori, care am facut de toate. Acum, cand filmul urmeaza sa ajunga in fata publicului, nu ne ramane decat sa asteptam emotionati reactiile. Si ne bucuram ca nu arata a un film ieftin sau de guerrilla”, spune regizorul Iura Luncasu, aflat la prima lui experienta in calitate de regizor independent si co-producator. Alaturi de el in toata aceasta aventura a fost Andrei Baltaretu, in dubla calitate: aceea de director de imagine si producator.


 Din distributia filmului fac parte: Mihai Smarandache, Aylin Cadir, Oana Carmaciu, Alec Secareanu, Pavel Ulici, Bogdan Dumitrescu, Salex Iatma. Regia ii apartine lui Iura Luncasu, iar filmarile au fost


Tudo va ajunge pe ecranele din Romania pe 13 mai si este distribuit de MovieProduction.


 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies