marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avere de 200 de milioane $, cel mai sexy barbat din lume de 3 ori! Cum s-a transformat George Clooney, ajuns la 50 de ani!

La 50 de ani impliniti (vinerea trecuta), George Clooney arata mai bine ca niciodata si nu putea sa o arate altfel decat intr-o noua reclama pentru o companie italiana.

Avere de 200 de milioane $, cel mai sexy barbat din lume de 3 ori! Cum s-a transformat George Clooney, ajuns la 50 de ani!

Are o avere de aproape 200 de milioane de dolari si ramane cel mai ravnit burlac de la Hollywood. Femeile au roit in jurul sau si nu degeaba a fost numit cel mai sexy barbat in viata de 3 ori de revista People. Nu sunt singurile lucruri cu care se lauda, a intrat cu onoare si in topul celor mai inteligente staruri de la Hollywood.

Au trecut peste 17 de ani de la debutul in filmul care l-a facut celebru in toata lumea - Spitalul de Urgenta. De atunci a castigat  un premiu Oscar (Syriana), doua premii Globul de Aur, doua premii la Festivalul de la Venetia, dar si un premiu la Festivalul Filmului European.

George Clooney este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati actori de la Hollywood pentru activitatile sale umanitare. Anul trecut  a fost recompensat cu Bob Hope Humanitarian Award in cadrul editiei Primetime Emmy pentru implicarea in diverite emisiuni TV care au avut scopuri caritabile ( strangere de fonduri pentru victimele uraganului Katrina si ale cutremurului din Haiti).

S-a iubit cu Kelly Preston , Renee Zellweger, Krista Allen, Sarah Larson si ultima pe lista Elisabetta Canalis cu care are o relatie din 2009.

Vezi aici cum s-a transformat George Clonney de-a lungul anilor.

George Clooney in serialul Roseanne in mai 1989


George Clooney la un meci de baschet in 1989


George Clooney  in 1992  la o sedinta foto


George Clooney  in 1992  la o sedinta foto

 

George Clooney in 1999 in sezonul 5 din Spitalul de Urgenta


George Clooney  in 1999


George Clooney in 2001 la premierea Ocean's Eleven



George Clonney alaturi de Barack Obama in 2006


George Clooney in 2006 la Globurile de Aur

 

George Clooney alaturi de fani in 2008



George Clooney alatura de Elisabetta Canalis la Premiile Grammy in 2010

George Clooney intr-un spot publicitar in mai 2011

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies