marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avengers, assemble! Cea mai tare echipa de super eroi a luat cu asalt Comic-Con. Robert Downey Jr si Chris Hemsworth au creat isterie: cum au reactionat fanii cand au vazut un clip din Age of Ultron

Ieri a fost o zi importanta pentru cei prezenti la Comic-Con, dar si pentru orice cinefil. Echipa Razbunatorilor a luat cu asalt si a creat isterie la Comic-Con. Robert Downey Jr, Chris Hemsworth si celelalte staruri au prezentat in premiera imagini exclusive din Avengers: Age of Ultron.

Avengers, assemble! Cea mai tare echipa de super eroi a luat cu asalt Comic-Con. Robert Downey Jr si Chris Hemsworth au creat isterie: cum au reactionat fanii cand au vazut un clip din Age of Ultron

GALERIE FOTO Vezi mai multe imagini aici

 

Robert Downey Jr (Iron Man(, Chris Hemsworth (Thor), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) , Chris Evans (Captain America), Paul Bettany (Jarvis), Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver) au fost prezenti ieri la panelul celor de la Marvel la Comic-Con. Miile de fani au explodat de bucurie atunci cand i-au vazut, au facut poze cu ei si au avut ocazia sa vada in premiera imagini noi lansate din The Avengers: Age of Ultron. Robert Downey Jr. l-a prezentat si pe Josh Brolin oficial in rolul lui Thanos in universul Marvel. Prima sa aparitie va fi in vara aceasta, in Guardians of The Galaxy.

 

 

 

Alaturi de staruri a fost si Kevin Feige, presedintele Marvel, si impreuna au dezvaluit un scurt clip cu scene montate din film. Iar reactiile au fost mai mult decat pozitive. Astfel, fanii l-au putut vedea pe Ultron, cu vocea lui James Spader, iar ce de la Empire scriu ca arata fantastic. In imagini, Razbunatorii se confrunta cu Ultron, care le spune "nu sunteti vrednici. Sunteti criminali. Vreti sa protejati lumea, dar nu vreti sa o schimbati. Nu exista decat o singura cale catre pace. Extinctia voastra." In urmatorul cadru, Ultron trimite  una dintre dronele sale catre echipa de super eroi.

 

 

O alta scena infatiseaza omenirea intr-un cadru apocaliptic, oameni care alearga disperati incercand sa scape din explozii, iar Razbunatorii  incearca sa ii salveze. Fiecare dintre eroi se afla in alt loc: Scarlet Witch e intr-un tren in Coreea de Sud, Thor distruge un tanc cu celebrul sau ciocan, iar Tony Stark le spune ca acesta e finalul drumului pe care au inceput.

 

 

La final, cei de al Empire, care au fost prezenti, au scris ca multimea a intrat in frenezie si desi au cerut sa se proiecteze din nou videoclipul, nu s-a intamplat. Insa, asteptarile tuturor sunt foarte mari pentru ca filmul arata foarte bine si promite sa fie un succes si sa aduca o noua poveste captivanta.

 

Insa, fanii s-au putut bucura si de prezenta carismaticilor actori, care, ca intotdeauna, au facut show. Chris Hemsworth si-a aratat muschii in fata lui Mark Ruffalo, spre deliciul fanelor, Robert Downey Jr a fost cel mai energic.

 

 

The Avengers: Age of Ultron se va lansa in cinematografele din intreaga lume incepand cu 1 mai 2015.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies