marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avengers: Age of Ultron, al doilea cel mai bun debut din toate timpurile in box-office-ul american: de ce nu si-au putut depasi cei de la Marvel propriul record

Avengers: Age of Ultron/Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron s-a lansat in forta in cinematografele din SUA. Asa cum era de asteptat, cifrele din SUA, dupa primul weekend, sunt uriase, dar, cu toate astea, cei de la Marvel nu au reusit sa isi bata propriul record, detinut de primul film Avengers.

Avengers: Age of Ultron, al doilea cel mai bun debut din toate timpurile in box-office-ul american: de ce nu si-au putut depasi cei de la Marvel propriul record

 

In primul weekend de la lansarea in SUA, Avengers: Age of Ultron a incasat 187,7 milioane de dolari din cinematografele nord-americane, conform cifrelor de pe boxofficemojo.com, ceea ce inseamna ca a avut al doilea cel mai bun debut din istorie. Recordul total este detinut de primul film din franciza, Avengers, lansat in 2012.
 

 

Primul film al seriei, lansat in 2012, a strans 207,4 milioane de dolari la debut si multi analisti au prezis ca al doilea film al francizei va depasi incasarile acestuia, potrivit variety.com.  In cinematografele din restul lumii, filmul regizat de Joss Whedon a strans 439 de milioane de dolari, fara insa sa fie lansat in China si Japonia, doua dintre cele mai importante piete de film din lume.
 

 

Este posibil ca succesul lui Age of Ultron sa fie putin diminuat de faptul ca in acelasi weekend au avut loc doua evenimente sportive important si foarte populare in SUA: meciul de box intre americanul Floyd Mayweather si filipinezul Manny Pacquaio si meciul al saptelea al confruntarii din NBA intre San Antonio Spurs si Los Angeles Clippers.
 

Age of Ultron este considerat unul dintre cele mai mari blockbustere ale anului, care va depasi in mod sigur pragrul de 1 miliard de dolari, iar analistii considera ca ar putea depasi chiar si succesul primului film, care ramane cel mai profitabil film cu super eroi din toate timpurile - 1.5 miliarde de dolari.
 

 


In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice.


The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies