marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avalansa de vedete la festivalul de film de la Londra. Criticii, incantati de "Carol", filmul in care Cate Blanchett se indragosteste de o vanzatoare

Festivalul de film de la Londra a adunat pe covorul rosu o multime de vedete.

Avalansa de vedete la festivalul de film de la Londra. Criticii, incantati de Carol , filmul in care Cate Blanchett se indragosteste de o vanzatoare

Joi seara, Cate Blanchett si Rooney Mara au prezentat publicului "Carol". Pelicula a facut impresie buna la festivalul de film de la Cannes, unde a fost inclus in selectia oficiala.

 

Cate Blanchett nu a lasat ploaia rece de toamna sa ii strice seara si le-a vorbit jurnalistilor indelung si cu mult entuziasm despre pelicula "Carol": "Este o poveste delicata. Este un film despre dragoste indiferent de gen."

 

 

Conform Stirile ProTV, bazat pe romanul cu acelasi nume al scriitoarei Patricia Highsmith, "Carol" spune povestea de dragoste dintre doua femei in New Yorkul conservator al anilor '50.

 

"Draga mea, pe lumea aceasta nimic nu este intamplator. Ajungem mereu de unde am pornit." - se spune in film.

 

Cate Blanchett a castigat aprecierea criticilor cu rolul unei femei casatorite care se indragosteste de Theresa, o vanzatoare la magazinul de unde isi facea cumparaturile pentru Craciun, interpretata de Rooney Mara.

 

 

Partitura i-a adus lui Rooney Mara premiul pentru interpretare feminina la festivalul de la Cannes.

 

Ambele actritele sunt incluse de cronicari pe lista favoritilor la Oscar, in 2016.

 

Cate Blanchett: "Cred ca ar fi o dovada de aroganta din partea mea sa ma gandesc la asta atat de devreme."

 

Rooney Mara, actrita: "Ceea ce ma entuziasmeaza la aceasta perspectiva este faptul ca va aduce publicitate filmului si mai multi oameni vor dori sa il vada."

 

Filmul ajunge pe marile ecrane in prima jumatate a lunii decembrie.

 

Colin Firth si Rachel Weisz au prezentat la Londra "The Lobster", o comedie neagra despre relatii si presiuni sociale.

 

Intr-o lume fantastica, personajele pe care ei le interpreteaza sunt somate sa isi gaseasca perechea in 45 de zile. In caz contrar, vor fi transformate, fiecare, intr-un animal la alegere.

 

 

"The Lobster" poate fi vazut din 15 octombrie in cinematografele din Marea Britanie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies