marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au incercat sa-l tina secret, dar nu au reusit! Care este numele fetitei Evei Mendes si a lui Ryan Gosling

In urma cu o luna, presa de peste ocean a aflat ca actrita Eva Mendes, partenera lui Ryan Gosling, a devenit mamica si ca zvonurile potrivit carora era insarcinata cu starul erau complet adevarate.
 

Au incercat sa-l tina secret, dar nu au reusit! Care este numele fetitei Evei Mendes si a lui Ryan Gosling


Vedeta hispanica a adus pe lume o fetita pe data de 12 septembrie, dar atat ea, cat si proaspatul tatic au reusit sa tina secretul timp de cate saptamani bune. Cativa apropiati ai cuplului sustin insa ca momentul venirii pe lume a fost emotionant pentru amandoi si ca Eva si Ryan au plans cand si-au vazut pentru prima oara fiica.

La o luna de la cel mai important eveniment al vietii lor de cuplu, jurnalistii de la TMZ au reusit sa mai afle un lucru important pentru admiratorii cuplului, si anume numele fetitei lor, pe care vedetele au vrut sa-l tina secret.

 

 


Potrivit publicatiei mondene, pe micuta o cheama Esmeralda Amanda Gosling, asa cum se vede clar in certificatul de nastere intrat in posesia jurnalistilor. Tot in documentul cu pricina este specificat si faptul ca pitica s-a nascut in Santa Monica, California, informatie pe care nu a stiut-o presa pana acum.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies