marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au inceput filmarile pentru super productia Ant-Man: primele imagini cu Paul Rudd si Evangeline Lilly

Pe 18 august 2014, in San Francisco, California, Studiourile Marvel au inceput filmarile la cea mai noua franciza cu supereroi: „Ant-Man”.

Au inceput filmarile pentru super productia Ant-Man: primele imagini cu Paul Rudd si Evangeline Lilly

Filmul il aduce in atentia publicului pe unul dintre membrii fondatori originali ai Razbunatorilor din Universul Cinematografic al Marvel. Filmarile vor avea loc si in Atlanta, Georgia, care va functiona drept baza pentru partea de productie a peliculei. 
 

 

 

 

Planificat sa fie lansat in Statele Unite pe 17 iulie 2015, filmul este regizat de Peyton Reed („Bring it On,” „The Break-Up”) si ii are in distributie pe Paul Rudd („I Love You, Man”, „Role Models”) drept Scott Lang aka Ant-Man, Michael Douglas („Behind The Candelabra”, „Wall Street”) drept mentorul sau, Dr. Hank Pym, si Evangeline Lilly („The Hobbit: The Desolation of Smaug,” „Lost”) in rolul lui Hope Van Dyne, fiica lui Hank Pym.

 


 

Dotat cu abilitatea uimitoare de se micsora ca dimensiune, dar a creste in forta, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) trebuie sa-si accepte latura interioara de supererou si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze secretul din spatele spectaculosului sau costum Ant-Man de o noua serie de amenintari violente. Confruntandu-se cu obstacole aparent de nedepasit, Pym si Lang trebuie sa planuiasca si sa duca la bun sfarsit un jaf care va slava lumea.

 

 

Studiourile Marvel continua astfel succesul inregistrat in 2014 cu filmele „Captain America: The Winter Soldier” (cel mai mare succes de box office din aprilie, cu 95 de milioane de dolari in primul weekend de lansare), precum si „Guardians of the Galaxy”, (cel mai mare succes de box office din august, cu 94,1 milioane de dolari in primul weekend de lansare). Ambele filme au debutat pe locul 1 in  lume cand au avut premierele, pe 4 aprilie, respectiv 1 august 2014. „Guardians of the Galaxy / Gardienii galaxiei” este distribuit in Romania de Forum Film Romania, a avut premiera pe 8 august 2014, si este proiectat in cinematografele din toata tara in format 2D, 3D si IMAX 3D.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies