marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher s-a transformat in Steve Jobs: prima imagine in care actorul il imita pe geniul de la Apple

Adidasi, blugi si o bluza neagra, simpla. Tinuta care a devenit o emblema pentru Steve Jobs pare sa functioneze de minune pentru actorul Ashton Kutcher fotografiat pentru prima data, ieri in Los Angeles in timp ce filmeaza pelicula in care il va juca pe fondatorul imperiului Apple.

Ashton Kutcher s-a transformat in Steve Jobs: prima imagine in care actorul il imita pe geniul de la Apple

Site-ul TMZ a publicat ieri primele imagini cu Ashton Kutcher transformat in Steve Jobs in pelicula numita provizoriu - Jobs: Get Inspired, regizata de Joshua Michael Stern si care se va lansa in 2013. Aceasta este una din cele doua filme despre Steve Jobs care se afla in productie la Hollywood, cealalta fiind una bazata pe celebra biografie scrisa de Walter Isaacson despre viata lui Steve Jobs.


Aceasta din urma este produsa de Sony care a platit scump pentru a pune mana pe drepturile de ecranizare ale cartii "Steve Jobs", o biografie autorizata de parintele Apple. Deocamdata acest film nu are inca un regizor sau o distributie anuntata oficial, insa se pare ca renumitul scenarist Aaron Sorkin cunoscut pentru filme ca Moneyball, The Social Network si The West Wing va lucra la script.


Cand starul din serialul de comedie Two and a half men a fost anuntat ca va interpreta rolul vizionarului de la Apple, multi s-au intrebat curiosi daca actorul este in stare sa duca acest rol in spate. Prima imagine i-a cucerit insa pe fani care cred ca actorul seamana destul de mult cu Steve Jobs si ca interesul sau din domeniul tehnologiei informatice l-ar putea ajuta.


Ashton Kutcher si-a construit cariera la Hollywood mai mult cu roluri in comedie si filme populare si nu tocmai dificile. Cele mai populare roluri ale sale sunt cele din Dude, Where's My Car?, Killer, Spread, Valentine's Day, What Happens in Vegas, asa ca rolul lui Steve Jobs ar fi un pas extrem de important in cariera sa si l-ar putea pune pe lista numelor mari, daca va demonstra ca este capabil sa duca si un rol complex in spate. Trebuie mentionat insa ca mult mai asteptat este filmul despre Steve Jobs produs de Sony.

Jobs: Get Inspired, filmul in care joaca Ashton Kutcher este primul proiect cinematografic in care se implica Mark Hulmer, fondatorul Five Star Institute, o companie de marketing si comunicare celebra in SUA. Filmul se va concentra pe perioada de inceput, 1971 si pana in 2000 si nu are nici o implicatie din partea companiei Apple.


Printre personajele cunoscute care vor fi prezentate in film se numara Steve Wozniak, John Scully, Mike Markkula, Daniel Kottke.

"Filmul nostru va prezenta anii de inceput ai lui Steve Jobs, cand avea 20 de ani, asa ca aveam nevoie de un actor tanar, care sa fie credibil. Cred ca Ashton este suficient de capabil sa redea complexitatea rolului sau si are avantajul trasaturilor fizice, cei doi seamana izbitor de bine. Cand Ashton a citit scenariul a fost atras imediat de proiect. Este un fan al lui Steve Jobs si al companiei Apple, fiind un impatimit al gadget-urilor, asa ca eu cred ca va face ceva special cu rolul sau" a spus producatorul filmului intr-un interviu acordat publicatie online neowin.net.


Hulme a a mai spus ca el cred ca acest film va fi suficient de apropiat de realitate incat toti fanii si familia lui Jobs sa fie multumiti: "Ne-am propus sa portertizam cat mai realist viata unui mare geniu, insa ne ghidam dupa faptele reale. Jobs a avut o viata fascinanta iar noi vrem sa o redam asa cum este cu bune si rele, mai ales ca a avut un impact colosal asupra intregii lumi.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies