marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher nu are noroc in dragoste. Ce a patit actorul care se pregateste pentru unul dintre cele mai importante roluri 

Ashton Kutcher si Mila Kunis sunt doi dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, dovada numeroasele proiecte in care sunt implicati.

Ashton Kutcher nu are noroc in dragoste. Ce a patit actorul care se pregateste pentru unul dintre cele mai importante roluri

Daca pe plan profesional lucrurile sunt in continua ascensiune, nu acelasi lucru se poate spune despre relatia lor.

Cei doi actori formeaza un cuplu, iar zvonurile cu privire la o posibila casatorie au fost din ce in ce mai dese in ultima vreme. Dupa despartirea de Demi Moore, Ashton si-a regasit linistea in bratele frumoasei Mila Kunis si, potrivit apropiatilor celor doi, acesta ar fi cerut-o de sotie, numai ca lucrurile nu au iesit asa cum ar fi trebuit.

 

Deranjata de faptul ca Kutcher inca nu a oficializat divortul de Demi Moore, actrita a refuzat orice propunere venita din  partea iubitului sau. ”Mila il iubeste pe Ashton, dar acesta mai trebuie sa-si rezolve anumite probleme, trebuie sa mai munceasca pentru a o convinge ca face alegerea potrivita. Aceasta crede ca ar fi o lipsa de respect fata de Demi sa faca vreun pas inainte”, a marturisit o prietena a actritei.

 

Intre timp, cei doi actori isi continua activitatea pe plan profesional. Ashton Kutcher filmeaza pentru productia Jobs, unde interpreteaza rolul cofondatorului companiei Apple, Steve Jobs. Filmul se concentreaza pe perioada de inceput a lui Jobs, 1971 si pana in 2000 si nu are nici o implicatie din partea companiei Apple.

 

 

De cealalta parte, Mila Kunis a inceput de curand filmarile pentru comedia-drama The Angriest Man in Brooklyn. Dupa ce in aceasta vara a putut fi admirata in comedia Ted, actrita de 29 de ani interpreteaza rolul unui medic, Sharon Gil, care face greseala de a-i spune unui pacient insuportabil, Henry Altman (Robin Williams), ca mai are de trait 92 de minute. Barbatul se imbarca intr-o misiune in New York City incercand sa indrepte toate lucrurile rele din viata sa in cele cateva minute pe care le mai are de trait. In acest timp doctorita sa il cauta disperata prin oras dupa ce l-a lasat in mod iresponsabil sa plece din spital in asemenea stare.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies