marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Asemanarile izbitoare care i-au impresionat pe fani: cei doi actori care pot fi dublurile lui Steve Jobs

Cu cateva zile inainte de a muri Steve Jobs a dat unda verde pentru o biografie a sa care va fi transformata intr-un film de cei de la Sony. Viata sa este una din povestile grandioase care seamana mai mult a film decat a realitate asa ca are potentialul de a ajunge o productie care sa rivalizeze cu splendidul The Social Network al lui David Fincher.

Asemanarile izbitoare care i-au impresionat pe fani: cei doi actori care pot fi dublurile lui Steve Jobs

9 actori pentru rolurile din filmul biografic al lui Steve Jobs! CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW!


Impresionati de asemanarile izbitoare dintre Christian Bale/ Stanley Tucci si Steve Jobs, revista britanica de film Total Film i-a ales pe cei doi actori drept potentiale variante pentru rolul fondatorului Apple in ipostazele acestuia din tinerete cat si spre sfarsitul vietii  in filmul care se pregateste la Hollywood.


"Christian Bale nu doar seamana extraordinar de bine cu Steve Jobs in perioada in care a lansat una dintre cele mai de succes companii din lume, insa este unul dintre rarii actori care por sa redea filosofia budista a lui Jobs cat si pasiunea obsesiva pentru perfectionism a acestuia" scriu britanicii.

Stanley Tucci pe care il puteti vedea peste o luna in Romania in Margin Call un film despre criza financiara arata de parca ar fi dublura lui Steve Jobs in ultimii sau ani. Actorul de 50 de ani are sarmul discursiv al celui care a fondat Pixar, insa poate sa redea fara probleme austeritatea si fermitatea lui Jobs.


CLICK AICI PENTRU A-I VEDEA PE CEI 9 POTENTIALI ACTORI DIN FILMUL BIOGRAFIC AL LUI STEVE JOBS


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies