marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Asa va arata cel mai mare cinematograf digitalizat din Romania. Cele mai impresionante 5 cinematografe din lume

Romania se pregateste pentru o noua experienta cinematografica - Grand Cinema Digiplex.

Asa va arata cel mai mare cinematograf digitalizat din Romania. Cele mai impresionante 5 cinematografe din lume

articole relationate

In Bucuresti va fi lansat  in aceasta toamana cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara.Complexul cinematografic din Baneasa care a costat peste 19 milioane de euro are o suprafata totala de 14.000 metri patrati si ofera peste 2.600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, oferind astfel o varietate mai mare de optiuni si cele mai inalte standarde de calitate a imaginii si sunetului.


Are 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate si locurile sale ultra-confortabile. Vor exista sali VIP, tehnologie de sunet IOSONO, cel mai lat ecran din tara, si cea mai mare sala din tara cu 500 de locuri.Astfel, mersul la cinema va deveni o experienta la fel de distractiva ca in strainatate, unde exista de cativa ani astfel de cinematografe.


Iata care sunt cinci dintre cele mai speciale cinematografe din lume

5. DRV-IN, Manhattan


Creatorii unui cinematograf din New York au venit cu ideea de a-si vinde filmele la drive-in.

Desigur, nu unul clasic, pentru ca masina, un Ford Falcon decapotabil, din 1965, este deja acolo si isi asteapta oaspetii. De asemenea, pe peretii salii este pictat cerul instelat, iar masina este parcata la umbra unui stejar artificial.


4. Village Cinemas Gold Class


Aici esti tratat intocmai ca un VIP: poti sorbi simandicos din sampanie, in timp ce degusti o portie de ciuperci Portobello cu branza elvetiana, asezat comod intr-un fotoliu de plus urias si pe deasupra reglabil. Un rasfat sau o fita de genul asta costa aproximativ 30 de dolari.

Sunt mai multe astfel de cinematografe in Europa, dar si in indepartata Australie.

3. Cinematograful de pe acoperis, Melbourne

Australienii s-au gandit sa aseze un cinematograf pe un acoperis, care mai functioneaza din cand in cand o galerie de arta si un restaurant tailandez. Desigur, privelistea este nemaipomenita, iar in pretul biletului este inclusa si o patura, in caz ca ti se face frig.



2. AMC Pacific Place, Hong Kong


Daca ar exista un rai al cinematografelor, ci siguranta asa ar arata. Sala are un look futurist si, inclusiv cand mergi la toaleta, ai impresia ca te-ai trezit intr-un episod din “Star Wars”.


1. Alamo Drafthouse


Un cinematograf unde se servesc bauturi si mancare de buna calitate, unde au loc multe festivaluri celebre si unde in fiecare saptamana se intampla ceva nou si interesant.

De exemplu, toti spectatorii s-au imbracat in jachetele echipei de baschet Flint Tropics din “Semi-Pro”, ca sa-l intampine pe Will Ferrell, unul dintre protagonisti. Sau, in alta saptamana, reprezentantii cinematografului au adus bucatari de prestigiu, ca sa prepare mancaruri speciale pentru un anumit film.

Exista o intreaga retea Alamo Drafthouse in SUA.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies