marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold, Stallone si Jason Statham au luat cu asalt Cannes-ul: eroii de sacrificiu s-au plimbat cu tancul si au blocat traficul la Festivalul de la Cannes

Actorii din distributia filmului de actiune "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" au promovat intr-o maniera insolita acest lungmetraj la Cannes, plimbandu-se cu doua tancuri si blocand astfel traficul rutier de pe Croazeta.

Arnold, Stallone si Jason Statham au luat cu asalt Cannes-ul: eroii de sacrificiu s-au plimbat cu tancul si au blocat traficul la Festivalul de la Cannes

Actorii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer si Antonio Banderas, vedetele acestui film de actiune, au blocat traficul rutier de pe Croazeta, duminica dimineata, intrucat au ales sa se indrepte spre conferinta de presa de la Hotelul Carlton din Cannes la bordul a doua tancuri militare, potrivit hollywoodreporter.com.

 

 


La aceasta actiune de promovare a filmului, care a semanat cu o cascadorie, au mai participat actorii Kellan Lutz, Victor Ortiz, Glen Powell, Randy Couture si Ronda Rousey. In schimb, renumitul Jet Li si Terry Crews au lipsit de la acest eveniment, din cauza unor obligatii profesionale. Evenimentul a atras numerosi fani care au filmat si au fotografiat "parada" celor doua tancuri militare si i-au salutat pe actorii din distributie cu strigate si fluieraturi apreciative.

 

Cele doua vehicule blindate au coborat apoi pe promenada de pe plaja, s-au intors dupa ce au ocolit Cazinoul din Cannes si apoi s-au oprit in fata Hotelului Carlton

 

Vedetele hollywoodiene au salutat la randul lor multimea de curiosi si au facut fotografii in timp ce se aflau pe tancuri.

 

 

 

 

 


Dupa ce au coborat de pe cele doua vehicule militare, actorii au pozat in fata hotelului, pe fatada caruia sunt afisate de mai multe zile postere si afise care promoveaza filmul "Eroi de sacrificiu 3".
Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 22 august.


Primele doua filme din franciza cinematografica "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus impreuna pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de actiune din anii '80 si '90, au obtinut impreuna incasari de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies