marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger nu este de acord cu relatia dintre fiul sau si Miley Cyrus

"Miley este de-a dreptul indragostita de Patrick, dar familia lui este mai putin impresionata de noua relatie. Ei nu sunt de acord cu felul salbatic de a fi al lui Miley", a declarat o sursa apropiata familiei, informeaza contactmusic.com.

Arnold Schwarzenegger nu este de acord cu relatia dintre fiul sau si Miley Cyrus

Actorul Arnold Schwarzenegger si fosta sa sotie, Maria Shriver, nu sunt de acord cu relatia dintre fiul lor Patrick si cantareata Miley Cyrus, considerand ca aceasta are o influenta negativa asupra lui.

 

"Maria l-a avertizat pe Patrick ca Miley ar putea deveni o influenta negativa si nu vrea ca fiul ei sa se indrepte spre un drum gresit", a mai declarat sursa citata, care sustine ca nici Arnold Schwarzenegger nu este de acord, intrucat nu ii place faima pe care o are Miley si nu isi doreste acest tip de relatie pentru fiul sau.

 

 

 

Pe de alta parte, prietenii cantaretei spun ca Patrick se foloseste de Miley pentru faima sa. Cantareata americana Miley Cyrus are de cateva luni o relatie cu Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, cei doi fiind fotografiati, in noiembrie, in timp ce se sarutau in public, la un meci de fotbal care a avut loc in Los Angeles, moment imortalizat intr-un selfie si de Patrick.

 

Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger au mai avut o relatie de scurta durata in anul 2011.

 

Citeste mai multe pe mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies