marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger este intinerit cu 20 de ani in primele imagini de la filmarile lui Terminator:Genesis: cum arata Emilia Clarke in rolul lui Sarah Connor

Au aparut primele imagini de la filmarile lui Terminator: Genesis, al cincilea film din serie. Arnold Schwarzenegger isi reia rolul care l-a facut celebru in lumea intreaga, iar replica "I'll be back" ramane in topul celor mai cunoscute replici din istorie. In imagini apare si Emilia Clarke, actrita din Game of Thrones, cea care o va juca pe Sarah Connor.

Arnold Schwarzenegger este intinerit cu 20 de ani in primele imagini de la filmarile lui Terminator:Genesis: cum arata Emilia Clarke in rolul lui Sarah Connor

Arnold Schwarzenegger a inceput sa filmeze primele scene din Terminator: Genesis in rolul celebrului cyborg. Actorul de 66 de ani este intinerit cu ajutorul machiajului si a povestit cum va fi prezentat acest lucru in film, in scenariu.


"Terminator aduce in prim plan calatoria in timp, asa ca va exista o versiune mai tanara a lui T-800, dar in acelasi timp, vor vedea si versiunea lui dupa ce este reprogramat. Vor fi multe rasturnari de situatie, dar eu sunt foarte incantat de cum va arata filmul" a spus actorul de 66 de ani, conform Daily Mail.

 


Acesta a vorbit si despre cum va arata personajul in noul film. "Terminator va fi prezentat ca o entitate umana, in ciuda faptului ca sub aspectul uman este din metal. Insa, la suprafata va avea un strat de piele umana, realizat cu ajutorul machiajului special. Pielea lui va imbatrani la fel ca cea a oamenilor, insa nu la fel de repede".

 

 

 

Emilia Clarke este si ea in imagini, in centrul atentiei. Actrita arata diferit de rolul din Game of Thrones, unde o joaca pe Daenerys Targaryen, "regina dragonilor". In Terminator 5, fanii o vor vedea bruneta

 

Rolul fiului ei, luptatorul John Connor, este jucat de Jason Clarke, in varsta de 44 de ani. Diferenta de varsta sugereaza clar ca cele doua personaje se vor intalni cu ajutorul calatoriei in timp. Jai Courtney, in varsta de 28 de ani, il va juca pe Kyle Reece, tatal lui John Connor.

 

 

Franciza Terminator, foarte apreciata de fanii productiilor SF si de actiune, va continua cu o noua trilogie, al carei prim film va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 26 iunie 2015, au anuntat reprezentantii studiourilor Paramount Pictures. Conform celor de la Deadline, Skydance va finanta doua treimi din bugetul necesar, in timp ce Paramount adauga restul banilor. Vestea ca studioul Annapurna Pictures renunta la film a venit ca o surpriza pentru fani, mai ales ca s-au luptat foarte tare in 2011 ca sa castige drepturile.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies