marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold a ingenuncheat Facebook. De ce fostul guvernator al Californiei a ajuns sa doarma in strada

Vedeta din "Terminator” si “Comando” a strans peste 600.000 de like-uri dupa ce s-a fotografiat intr-o ipostaza insolita.

Arnold a ingenuncheat Facebook. De ce fostul guvernator al Californiei a ajuns sa doarma in strada

Arnold Schwarzenegger s-a fotografiat in postura de om al strazii, intins pe jos, intr-un sac de dormit in fata unei statui reprezentandu-l chiar pe el in tinerete. „Cum s-au schimbat lucrurile”, este comentariul cu care a insotit vedeta fotografia, ce a strans in numai jumatate de zi peste 600.000 de like-uri, 44.000 de share-uri si 11.000 de comentarii pe Facebook. E drept ca actorul are si mai bine de 14 milioane de fani in reteaua sociala.


Potrivit publicatiei mondene „E!”, Arnold a facut aceasta poza in Columbus, Ohio, unde filmeaza cea mai recenta pelicula a sa – „478”, povestea unui barbat care si-a pierdut sotia si copilul intr-o catastrofa aeriana iar acum vrea sa se razbune pe cei vinovati. Imaginea ar putea deci sa aiba legatura cu o scena din film.


Columbus este unul dintre orasele unde Arnold e foarte iubit, aici existand si un festival de fitness ce-i poarta numele. Pe de alta parte, actorul a fost cel care a impus ca „478” sa fie filmat si in acest oras.

 

How times have changed.

Posted by Arnold Schwarzenegger on Friday, January 15, 2016


Modifică setările cookies