marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ariel Winter, blonda si imbracata in Craciunita. Cat de sexy s-a pozat actrita adorata de milioane de adolescenti

Se transforma pe zi ce trece intr-o femeie sexy si plina de incredere, insa unele imagini pe care le posteaza pe internet inca mai socheaza fanii. Ariel Winter si-a facut parul blond si s-a imbracat in Craciunita, iar 95 000 dintre prietenii sai virtuali au reactionat.
Ariel Winter, blonda si imbracata in Craciunita. Cat de sexy s-a pozat actrita adorata de milioane de adolescenti

In ciuda operatiei de miscorare a bustului, Ariel Winter este una dintre cele mai sexy tinere celebre de varsta ei, foarte multe persoane asemanand-o cu fetele si familia Kardashian-Jenner. Actrita din "Modern Family" nu se da in laturi de la tine provocatoare si spectaculoase si chiar isi admira formele generoase.

"Motivul pentru care am fost de acord este ca mereu am fost o tanara cu forme. Mereu. Si imi place sa fiu asa. Nu vreau sa par din nou disproportionata. Am un posterior mare si imi place asta. Nu vreau sa am posterior mare si sani mici", povestea Ariel pentru cei de la Glamour.

Pentru Sarbatoarea de Craciun de anul acesta, tanara de 18 ani s-a imbracat in Craciunita sexy si, mai mult decat atat, si-a pus o peruca blonda.

Vezi imaginea aici



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies