marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aparitii senzationale la premiera filmului Batman versus Superman: Dawn of Justice. Wonder Woman a cucerit Londra intr-o rochie rosie GALERIE FOTO

Sfarsitul lunii martie aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii: „Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii”, care ne prezinta o confruntare fara precedent intre cei mai emblematici supereroi ai lumii. Fanii poti urmari lupta dintre Batman si Superman si in spectaculosul format IMAX, pe cel mai mare ecran curbat din tara.

Aparitii senzationale la premiera filmului Batman versus Superman: Dawn of Justice. Wonder Woman a cucerit Londra intr-o rochie rosie GALERIE FOTO


De altfel, regizorul Zack Snyder a filmat o parte dintre secvente cu ajutorul camerelor IMAX, oferindu-va cu 40% mai multa actiune. Exclusiv in acest format, secventele se vor extinde pe verticala pentru a umple intregul ecran, oferind o imagine de o claritate si culoare neegalate, pentru o experienta cu adevarat captivanta.

Premiera din Europa a avut loc in Londra, unde au fost prezente toate marile vedete ale filmului, iar Gal Gadot a atras toate privirile intr-o rochie rosie. La fel de frumoasa a fost si Amy Adams, intr-o rochie albastra.

 

 


.

Regizorul Zack Snyder („Man of Steel: Eroul”) ii aduce din 25 martie in „Batman vs Superman: Zorii Dreptatii” pe cei mai cunoscuti supereroi, interpretati de Ben Affleck ca Batman/ Bruce Wayne si Henry Cavill ca Superman/ Clark Kent.

Temandu-se ca actiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinte de necontrolat, legiuitorul orasului Gotham decide sa ia masuri si ii declara razboi noului zeu al orasului Metropolis. In acest timp, omenirea incearca sa stabileasca cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protectie neconditionata. Cu Batman si Superman in lupta unul impotriva celuilalt, raufacatorii au suficienta libertate sa puna la cale un plan care va ameninta siguranta intregii planete.

 

 

La premiera a fost prezenta si vedeta britanica Ferne McCann, care a suferit un accident vestimentar. Aceasta a scris pe Twitter ca nu si-a dat seama ca rochie ei este atat de transparenta, mai ales in parte din spate, unde se vedea tot prin rochie.

Pe langa Henry Cavill si Ben Affleck, din distributia filmului mai fac parte: Amy Adams („Teapa in stil american”) ca Lois Lane, Jesse Eisenberg („Reteaua de socializare”) in rolul lui Lex Luthor, Diane Lane („Infidela”) ca Martha Kent si Laurence Fishburne in rolul lui Perry White. Castigatorul premiului Oscar Jeremy Irons il interpreteaza pe Alfred, iar distributia este completata de Holly Hunter ca senatoarea Finch si Gal Gadot in rolul surprinzatoarei Wonder Woman. 
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies