marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aparitia surprinzatoare a lui Kristen Stewart cu care a uimit pe toata lumea. Cum a afectat-o celebritatea pe actrita din Twilight 

La doua luni de la izbucnirea scandalului care a tinut primele pagini ale tabloidelor, Kristen Stewart a surprins pe toata lumea cu o aparitie de exceptie care a scos la iveala latura sensibila a actritei.

Aparitia surprinzatoare a lui Kristen Stewart cu care a uimit pe toata lumea. Cum a afectat-o celebritatea pe actrita din Twilight

Vedeta din Twilight care se pregateste pentru lansarea din America a filmului On The Road a aparut pe coperta revistei Vogue din Marea Britanie, editia din octombrie, intr-o ipostaza incendiara si plina de mister.


Kristen Stewart a oferit un interviu in care a vorbit despre felul in care celebritatea i-a influentat viata, dar si despre maniera in care scandalurile in care a fost implicata de-a lungul timpului.


 

 


"Oamenii se asteapta ca totul sa fie usor pentru mine, lumea crede ca pot sa fac orice, ca am o multime de bani, dar nu e asa. Viata mea nu este atat de simpla pe cat pare. Nu pot sa ma prefac in jurul anumitor oameni, sa ma transform intr-o persoana care nu ma reprezinta. Probabil ar fi mai usor, dar nu pot", a declarat actrita de 22 de ani.


Implicata in noul sau film, On The Road, Kristen a marturisit ca transformarile pe care a fost nevoita sa le faca pentru a intra in pielea lui Marylou nu au fost simple. "M-am vopsit blonda. Simt ca intreg corpul respinge asta, dar a fost foarte important pentru personaj", a spus aceasta.

 


On the Road  ii are  in distributie pe Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, insa alaturi de ei mai apar vedete ca Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Amy Adams sau Steve Buscemi.
 

Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau.  In film Kristen Stewart este Marylou sotia lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty) si are parte de scene topless.

 


Actrita nu a venit la nici un eveniment de promovare pentru On The Road, din cauza scandalului care i-a distrus imaginea si a dus la despartirea dintrea ea si Robert Pattinson. Dupa ce l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders si au aparut imagini cu ce doi in presa, actrita a devenit tinta celui mai mare scandal de acest gen din ultimele luni. Totusi, Stewart a spus ca va veni in septembrie la Festivalul de Film de la Toronto, unde va avea premiera On The Road si ar fi prima ei aparitie in public dupa izbucnirea scandalului de acum o luna.


Robert Pattinson si Kristen Stewart au format pana luna trecuta unul dintre cele mai meditatizate cupluri din lume, idolii a milioane de fani, dar si una dintre cele mai bogate perechi de la Hollywood.


Daca fosta sa iubita se ascunde de ochii presei, Robert Pattinson este mai curajos, a acceptat sa ofere doua interviuri televizate, cariera sa pare sa infloreasca odata cu lansarea noului film Cosmopolis, iar fanii din intreaga lume il simpatizeaza, in timp ce pe Kristen o ridiculizeaza. Insa, cei doi vor fi nevoiti sa se intalneasca la premierele ultimului film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Conform contractului, cei doi trebuie sa indeplineasca conditiile si sa se afiseze impreuna pe covorul rosu. Saga Amurg Zori de ZI - Partea II se va lansa pe 16 noiembrie 2012.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies