marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anuntul cu care scriitorul George R.R. Martin a dezamagit milioane de fani. Ce a declarat despre viitoarele carti din seria "Game of Thrones"

Fanii seriei de romane "Cantec de Gheata si Foc", dupa care este realizat serialul HBO "Game of Thrones" (Urzeala Tronurilor), trebuie sa mai astepte. Scriitorul George R.R. Martin, parintele universului celor sapte regate din Westeros, a anuntat in noaptea de sambata spre duminica faptul ca al saselea volum al seriei ce urmeaza sa aiba sapte parti, "The Winds of Winter", nu este inca gata, conform AFP.

Anuntul cu care scriitorul George R.R. Martin a dezamagit milioane de fani. Ce a declarat despre viitoarele carti din seria Game of Thrones


"'The Winds of Winter' nu este terminat", a precizat George R.R. Martin intr-un mesaj adresat fanilor si postat pe blogul sau duminica, la putin timp dupa miezul noptii. "Sunteti dezamagiti si nu sunteti singurii dezamagiti. Corectorii si editorii mei sunt dezamagiti, televiziunea HBO este dezamagita, agentii mei literari, editurile din strainatate si traducatorii sunt dezamagiti (...) Insa cel mai dezamagit sunt chiar eu", sustine scriitorul pe blogul sau, conform Agerpres.

George R.R. Martin a sperat sa poata transmite romanul catre editori la sfarsitul anului 2015, urmand ca partea a sasea a seriei "Cantec de Gheata si Foc" sa fie publicata la inceputul acestui an. Aceasta intarziere, de altfel un lucru obisnuit pentru fanii lui R.R. Martin, un scriitor celebru si pentru faptul ca nu se grabeste niciodata sa-si scrie romanele, ramanand indiferent la presiunea publicului, va duce probabil la o situatie mai putin obisnuita, si anume lansarea in aprilie a sezonului 6 din serialul de televiziune "Game of Thrones", produs de HBO, ce va cuprinde actiunea din cea de-a sasea carte a seriei de romane, inainte de lansarea cartii.

"De-a lungul anilor cititorii mei au stiut ce se va intampla inaintea telespectatorilor. Anul acesta, din mai multe motive, va fi invers", a mai sustinut R.R. Martin.


De asemenea, deocamdata nu a fost anuntata nicio data pentru lansarea in librarii a celui de-al saselea roman al seriei. "Astfel de termene limita ma streseaza", a explicat scriitorul
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies