marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antonio Banderas, despre personajul interpretat in The Expendables 3. Ce surpriza inedita le-a pregatit fanilor

Antonio Banderas, despre personajul interpretat in The Expendables 3. Ce surpriza inedita le-a pregatit fanilor

Antonio Banderas a dezvaluit, intr-un interviu recent, ca i-a cerut lui Sylvester Stallone ca personajul pe care il interpreteaza in filmul "Eroi de sacrificiu 3" sa fie mai comic, actorul american declarandu-se fericit sa-i indeplineasca cerinta.


Starul spaniol, in varsta de 53 de ani, a relatat ca a cerut ca personajul sau din film sa fie putin modificat fata de modul in care a fost descris initial si sa fie transformat in ceva mai comic, informeaza contactmusic.com.


Acesta a explicat: "Uite, nu am cerut asta pentru ca nu iau astfel de filme in serios, dar acest film nu este «Misiuni periculoase/ The Hurt Locker». (...) Chiar si cand am vazut primul film din seria «Expendables» m-am gandit: «Mi-ar placea sa fac parte din film, chiar daca ar fi vorba sa introduc un tip de comedie care nu este inca acolo»".


Antonio Banderas i-a prezentat ideea sa lui Sylvester Stallone, coscenaristului lungmetrajului, si acesta din urma i-a acordat imediat dreptul de a face modificarile pe care le doreste.


Intr-un interviu acordat publicatiei The Times, actorul spaniol a afirmat: "Asadar, am facut un pas, i-am spus apoi lui Sly, iar el a spus: «Poti face ceea ce vrei, copilule»".

 

Din distributia peliculei, regizata de Patrick Hughes, fac parte Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes si Harrison Ford.

 

Sursa: Mediafax



Modifică setările cookies