marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Ant-man" a avut premiera mondiala. Michael Douglas: "Intotdeauna mi-am dorit sa joc intr-un film cu supereroi"

Un nou super-erou face saltul din benzile desenate catre marele ecran.E vorba de Omul-furnica, mai precis un om obisnuit pe care un costum special il reduce la dimensiunile unei furnici, insa ii da o forta supraumana.

Ant-man a avut premiera mondiala. Michael Douglas: Intotdeauna mi-am dorit sa joc intr-un film cu supereroi

"Omul furnica/Ant-Man" a avut premiera la Los Angeles, iar pe covorul rosu au pasit fete familiare care nu mai jucasera niciodata in filme cu super-eroi.


In "Omul-furnica'', Paul Rudd joaca rolul unui infractor recrutat o agentie guvernamentala pentru a fi transformat intr-un super-soldat... in miniatura.


Paul Rudd e la primul sau rol de super-erou, dar marturiseste ca a visat la el toata viata. : ''Alergam prin casa cu un prosop pe post de mantie. Dar am incetat pe la 20 de ani'' a declarat acesta.


De altfel, la cei 70 de ani ai sai, si Michael Douglas joaca pentru prima oara intr-un film cu super-eroi.   Michael Douglas, actor: ''Nu-mi propusese nimeni. Chair eram putin invidios pe prietenii mei Danny DeVito si Jack Nicholson''.
 

Pentru Rudd, distractia a continuat, caci actorul a imbracat din nou costumul Omului-furnica in "Capitanul America: Razboiul civil", care va avea premiera anul viitor. Pana atunci, il vom vedea incepand din 17 iulie in cinematografele din Romania, in "Omul-furnica".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies