marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway: visul vietii ei a devenit realitate, actrita a luat Globul de Aur cu rolul pentru care s-a infometat timp de 13 zile, cine i-a stricat momentul

Sacrificiile ei s-au dovedit a nu fi in zadar. I Dreamed a Dream, faimosul cantec pe care il interpreteaza in Mizerabilii i se potriveste de minune. Anne Hathaway a castigat duminica Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu rolul lui Fantine din Mizerabilii.

Anne Hathaway: visul vietii ei a devenit realitate, actrita a luat Globul de Aur cu rolul pentru care s-a infometat timp de 13 zile, cine i-a stricat momentul

Pentru aceasta categorie, Anne Hathaway s-a luptat pentru ravnitul premiu cu Amy Adams - The Master, Sally Field - Lincoln, Helen Hunt - The Sessions si Nicole Kidman - The Paperboy.
 

In ultimul deceniu, de cand a debutat in The Princess Diaries, Anne a devenit cunoscuta cu rolurile din "The Devil Wears Prada" "The Dark Knight Rises" si "Love and Other Drugs." Aceasta este a treia nominalizare la Globurile de Aur pentru Hathaway, dupa cele din "Rachel Getting Married" si "Love and Other Drugs."
 

La 30 de ani actrita a castigat primul ei Glob de Aur din cariera cu rolul din Mizerabilii. S-a infometat timp de 13 zile, s-a ras in cap si a dat totul pentru o interpretare memorabila in musicalul regizat de Tom Hooper, Mizerabilii, care va putea fi vazut din luna ianuarie si in cinematografele din Romania.

 

Seara i-a fost umbrita insa de o gluma rautacioasa la adresa sa facuta de Sasha Baron Cohen. Actorul din Borat si Dictatorul a glumit facand o referire la momentul in care actrita a fost fotografiata fara lenjerie intima in timp ce cobora din masina la una din premierele filmului Mizerabilii." Am tras suficient cortina la Hollywood si nu ma refer aici la poza pe sub fusta lui Anne Hathaway". Actrita a trecut cu gratie peste moment, zambind sfielnic.


Imaginile au deranjat-o enorm pe actrita. "Imi pare rau ca traim intr-o societate care este atat de permisiva sexual cu oamenii care nu-si dau acordul. Este foarte trist cand o persoana surprinde un moment vulnerabil al altei persoane si in loc sa stearga acea imagine, o vinde. Asta ma duce cu gandul la Mizerabilii si la personajul meu: o femeie obligata sa se prostitueze ca sa-si creasca copilul...” a declarat actrita.
 


 

Anne Hathaway a fost extrem de emotionata pe scena Globurilor de Aur, duminica dimineata "O, Doamne, este real. Multumesc ca sunt in aceasta camera si celor care mi-au schimbat viata. Multumesc pentru acest Glob pe care il voi folosi ca sa scap de indoieli, dar le multumesc si colegelor mele care au fost nominalizate". 


Actrita i-a multumit in special lui Sally Field, un model pentru ea. "O sa scurtez, ii multumesc mamei mele, celor care au facut acest film si distributiei din Les Miserables, care sunt foarte talentati. Hugh, ai fost genial, te iubesc. Tom Hooper, ai plans alaturi de mine pe platou cand plangeam si eu."
 

 

Actrita americana a povestit neincetat in ultimele luni cum acest rol, al unei muncitoare sarace ce ajunge prostituata pentru a-si intretine fiica, i-a schimbat viata. "Am avut la dispozitie doar trei saptamani pentru a filma ultimele scene din film si trebuia sa par extrem de slaba. Pentru a reusi, a trebuit pur si simplu sa nu mai mananc timp de 13 zile", a marturisit vedeta pentru The Hollywood Reporter. De altfel, inainte de a incepe filmarile la Les Miserables, Anne Hathaway a tinut un regim de-a dreptul draconic, alimentatia ei fiind compusa doar din doua mere si un amestec de proteine pe zi. "Nu regret insa nimic, pentru ca mi-am dorit foarte mult acest rol", a adaugat actrita.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies