marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway, costumata complet in Catwoman i-a isterizat pe fani. De ce a fost numita actrita cu cel mai prost accent din istorie

Prima imagine cu noua Catwoman, Anne Hathaway costumata complet pentru rolul din filmul The Dark Knight Rises care incheie trilogia Batman a lui Christopher Nolan i-a urcat pe garduri pe fanii actritei.

Anne Hathaway, costumata complet in Catwoman i-a isterizat pe fani. De ce a fost numita actrita cu cel mai prost accent din istorie

Anne Hathaway si-a facut aparitia in aceste zile in Los Angeles in costumul de piele negru si lucios al eroinei Catwoman. Nu au lipsit nici urechile de pisica iar fanii au uitat imediat ca frumoasa bruneta de 28 de ani a fost numita acum 3 saptamani de revista TIME actrita cu cel mai prost accent din istorie. Anne a cam dat cu bata in balta incercand sa sune britanica in drama romantica  One Day  unde joaca alaturi de Jim Sturges.


"Am invata ca trebuie sa fiu puternica, daca interpretez un rol in care sunt nevoita sa vorbesc cu un accent care nu este al meu. In One Day am jucat o femeie din Yorkshire si toata lumea mi-a spus ca am fost ingrozitoare. Toata tara m-a pus la zid. Pentru mine sa fiu autentica in acest rol a fost mai greu decat sa ma pun in forma pentru rolul lui Catwoman" a explicat actrita. Parerile fanilor dupa ce au admirat-o in costumata complet pentru prima data in Catwoman au fost impartite: pana sa o vada jucand insa acestia s-au inteles ca arata trasnet.


Extrem de anticipat,  The Dark Knight Rises va fi lansat pe 20 iulie 2012.  Din distributie fac parte Christian Bale, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence si Tom Hardy.


One Day ajunge in cinematografele din Romania e 14 octombrie. Vezi trailer

Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies