marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway: actrita a slabit atat de mult pentru Mizerabilii incat si-a rupt oasele, ce sacrificii a facut pentru cel mai tulburator rol din cariera ei

Duminica seara, Anne Hathaway are cele mai multe sanse sa plece acasa cu Globul de Aur pentru cea mai buna interpretare feminina in rol secundar intr-o comedie/musical, la cea de-a 70-e editie a Galei Globurilor de Aur. Devotamentul ei pentru rolul Fantine din Mizerabilii a impresionat cinefilii, actrita dezvaluind ca dieta drastica pe care a urmat-o a adus-o intr-o stare atat de fragila din punct de vedere fizic incat si-a rupt mana.

 

Anne Hathaway a intrat in categoria actorilor care fac orice sacrificiu fizic pentru rolurile lor, dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa in Mizerabilii. Pentru rolul Fantine, mama lui Cosette, Anne a slabit  12 kilograme si a ajuns extrem de fragila.  Aceasta a comparat dieta pe care a tinut-o cu infometarea, insa refuza sa ofere detalii pentru a nu incuraja alte femei sa aleaga acest regim. Timp de 13 zile, aceasta nu a mancat aproape nimic.

 

Isabelle Allen, colega de platou a lui Anne Hathaway, si cea care o interpreteaza pe Cosette in copilarie, a fost impresionata de aceasta: "Manca numai cateva frunze de salata si pasta de naut, atat. Devenise atat de slaba si de fragila, incat si-a rupt mana, oasele erau frafgile".

 

 

 

"Am avut la dispozitie doar trei saptamani pentru a filma ultimele scene din film si trebuia sa par extrem de slaba. Pentru a reusi, a trebuit pur si simplu sa nu mai mananc timp de 13 zile", a marturisit vedeta pentru The Hollywood Reporter. De altfel, inainte de a incepe filmarile la Les Miserables, Anne Hathaway a tinut un regim de-a dreptul draconic, alimentatia ei fiind compusa doar din doua mere si un amestec de proteine pe zi. "Nu regret insa nimic, pentru ca mi-am dorit foarte mult acest rol", a adaugat actrita.
 

 

In acest moment, Anne Hathaway are deja o nominalizare la Globurile de Aur si la Oscar pentru rol secundar cu interpretarea din Mizerabilii, iar presa straina o considera favorita la aceasta categorie.

Romaniii o pot vedea pe Anne Hathaway in super productia Mizerabilii incepand cu 25 ianuarie 2013.  Regizat de Tom Hooper, castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Mizerabilii se anunta a fi un musical de zile mari, cu o distributie impresionanta. Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo: fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

 


Modifică setările cookies