marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Greene: cum arata actrita data in judecata pentru ca a refuzat sa apara in scene de nuditate

Actrita Anne Greene, ce a jucat in Saw 3D: The Final Chapter, a fost data in judecata si i se cer daune de 85.000 de dolari pentru ca a refuzat sa apara goala in anumite scene in productia Femme Fatale, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Anne Greene: cum arata actrita data in judecata pentru ca a refuzat sa apara in scene de nuditate


Acum 2 ani, Anne Greene depunea plangere la Curtea Superioara de Justitie din SUA impotriva Timer Turner, HBO, Cinemax si o companie numita True Crime LLC. Aceasta sustinea ca a fost manipulata si fortata sa apara in scene nud, hartuita sexuala si ca a lucrat intr-un mediu de lucru periculos. Insa, cu 2 luni inainte de proces, compania True Crime LLc a dat-o in judecata pe actrita, motivand ca aceasta a incalcat reguli de confidentialitate si o clauza din contract numita "Nudity Rider".


Conform True Crime, povestea a inceput in 2011, cand a inceput productia serialului Femme Fatales, pentru Cinemax. Episodul pilot a avut premiera pe 13 mai 2011 si conform companiei de productie "a fost foarte bine primit de catre public, cat si de catre critici. Urmatoarea luna, HBo a cumparat drepturile de difuzare ale serialului si au dat acordul pentru sezonul doi.

 

In luna mai a acelui an, actrita ar fi apelat la o agentie de impresariat, care sa ii gaseasca acesteia mai multe roluri in productii tv si filme. Pana atunci, cel mai important rol al ei fusese cel din Saw 3D: Final Chapter. Actrita a declarat ca atunci cand a acceptat sa joace in Femme Fatales nu i s-a spus niciodata ca serialul va fi erotic sau "soft porn", cum l-a descris in plangere.

Dar acum, cei de la True Crime o dau in judecata si sustin ca ea a stiut de la inceput ca trebuie sa filmeze scene in care sa simuleze sex si ca a incalcat termenii contractului.


Nici una dintre parti nu a oferit nici o declaratie oficiala pentru presa despre acest scandal, insa stirea a fost preluata de mai multe publicatii din strainatate, inclusiv Hollywood Reporter.


Galerie foto


Modifică setările cookies