marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Animatia care a uimit America in aceasta saptamana: The Lorax a facut incasari record pentru 2012

Animatia The Lorax a fost marea surpriza din acest weekend in box officeul nord american. Animatia 3D inspirata de cartea celebrului autor Theodor Seuss Geisel a facut incasari de 70 de milioane de dolari si s-a incoronat ca filmul cu cel mai bun debut din 2012 in box office.

Animatia care a uimit America in aceasta saptamana: The Lorax a facut incasari record pentru 2012

Pelicula cu un buget de 70 de milioane de dolari produsa de Universal Pictures si Illumination Entertainment spune povestea unui baiat de 12 ani care descopera in orasul sau un loc cu totul special si deosebit, in care traiesc o sumedenie de creaturi bizare, dar simpatice.


Insa locul lor fermecat este pus in pericol cand un dusman misterios vrea sa il distruga. Astfel, baiatul il va descoperi pe Lorax, o creatura simpatica, dar cam morocanoasa, care incearca cu orice pret sa protejeze padurea in care traieste.


Printre actorii care si-au imprumutat vocile personajelor se numara Zac Efron, Taylor Swift, Danny DeVito si Betty White. Incasarile de 70 de milioane de dolari din acest weekend au depasit asteptarile producatorilor. Filmul regizat de Chris Renaud si Kyle Balda a reusit sa intre pe primul loc in topul peliculelor cu cel mai mare debut la nivel de incasari in 2012. 


Filmul a primit aprecieri mixte: desi a fost considerat amuzant, unii critici au considerat ca pelicula nu a reusit sa captureze in intregime magia cartii.Cartile lui Dr. Seuss, pe numele sau real Theodor Geisel, s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare in intreaga lume. Clebrul autor si ilustrator de carti pentru copii Geisel s-a nascut in 1904, in Springfield, Massachusetts, si a desenat la inceput pentru reclame, apoi a realizat desene animate politice, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. A publicat 46 de carti pentru copii, printre care "The Cat in the Hat" si "How the Grinch Stole Christmas!". A murit de cancer la gat in 1991.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies