marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doi Barbati si Jumatate s-a transformat in Trei Barbati.  Angus T. Jones implineste 19 ani: vezi cum a ajuns actorul in ultimul sezon din serial

Angus T. Jones a crescut  in fata camerelor de filmat  si a ajuns in 10 ani de la copilul simpatic la un tanar actor extrem de talentat. Nu acelasi lucru se poate spune si despre personajul sau Jake din serialul Doi Barbati si Jumatate. Pe 8 octombrie,  actorul implineste 19 ani iar fanii americani il roaga cu fiecare ocazie sa incerce si alte roluri.

Doi Barbati si Jumatate s-a transformat in Trei Barbati. Angus T. Jones implineste 19 ani: vezi cum a ajuns actorul in ultimul sezon din serial


GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI ANGUS T. JONES!

Pentru ultimul sezon al serialului - cel cu numarul 9 - Angus T. Jones a primit un salariu de peste 6 milioane de dolari, insa la finalul sau, fanii americani au avut senzatia ca Jake, personajul jucat de acesta isi ia adio de la ei. Jake Harper, desi nu a fost un model pentru sistemul de educatie din America, a absolvit liceul si s-a inrolat in armata, semn ca in sezonul cu numarul 10, care a debutat peste Ocean pe 27 septembrie, il vom vedea din ce in ce mai putin.


Pe multi dintre fanii serialului modul in care creatorul sau, Chuck Lorre, a decis sa-l transforme pe adolescentul Jake Harper i-a dezamagit. In sezonul care s-a incheiat in aceasta primavara personajul lui Angus T. Jones a aratat din ce in ce mai lipsit de maturitate si de sclipirea sa din primele sezoane cand era un copil de doar  8 ani.  Fanii serialului au remarcat cu tristete pe retelele de socializare ca Jake a fost portretizat complet lipsit de responsabilitate iar episodul in care a fumat marijuana a dezamagit pe multi. In sezonul 10, Angus T. Jones apare in ipostaza de soldat, insa scenele cu el au fost extrem de scurte.


Angus T. Jone in noile episoade din Two and a Half Men/ Doi barbati si jumatate


Jones a declarat anul trecut  ca nu stie daca isi va mai continua cariera de actor dupa terminarea serialului Two and A Half Men, desi impresionati de talentul sau fanii i-au cerut in repetate randuri sa incerce si alte roluri.  Actorul pare decis insa sa stea cat mai departe de ochii presei. Poate faptul ca o mare parte din familia sa are probleme cu legea il face sa fie tot mai retras. Atat mama cat si tatal sau au fost arestati in repetate randuri pentru scandal, ultraj, posesie de droguri sau arme, in timp ce unchiul sau este la inchisoare pentru omor.


"Este foarte ciudat sa joc un rol de adult. Lucrez cu acesti oameni de cand aveam 8 ani. Fac lucruri de adulti, insa nu ma simt unul" a declarat in acest an actorul nascut in Texas. Angus T. Jones a mai avut doar cateva roluri secundare in productii ca See Spot Run, The Rookie, Bringing Down the House, George of the Jungle 2,  si The Christmas Blessing.  Primele doua episoade din sezonul 10 din  Two and a Half Men/ Doi barbati si jumatate  au avut audiente de 15 respectiv 12 milioane de telespectatori, in scadere cu 67 % fata de anul trecut iar presa de entertainment din SUA  face deja speculatii cu privire la finalul definitiv al serialului.


In urma cu 10 ani, Chuck Lorre l-a considerat perfect si l-a distribuit imediat pe Angus T. Jones in rolul micutului Jack ce vine alaturi de tatal sau Alan (Jon Cryer) sa locuiasca cu unchiul Charlie Harper (Charlie Sheen) un burlac foarte instarit, care se bucura de toate avantajele unei existente comode.


 

Sursa foto: Getty

 

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies