marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angus T. Jones: actorul a ajuns de nerecunoscut dupa ce a renuntat la rolul din serialul "Doi barbati si jumatate"

Actorul Angus T. Jones, interpretul personajului Jake Harper din serialul de televiziune "Doi barbati si jumatate/ Two And a Half Men", a renuntat la acest rol intrucat doreste sa isi continue scoala, a anuntat Ashton Kutcher, colegul sau din distributia serialului, informeaza femalefirst.co.uk.

Angus T. Jones: actorul a ajuns de nerecunoscut dupa ce a renuntat la rolul din serialul Doi barbati si jumatate

 

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI ANGUS T. JONES!

 

 

Angus T. Jones, in varsta de 19 ani, a devenit cunoscut cu rolul Jake Harper, nepotul personajului interpretat de Charlie Sheen in acest serial, atunci cand avea varsta de 10 ani, insa a inceput sa apara mai rar in "Doi barbati si jumatate" in acest an, la cateva luni dupa ce si-a cerut iertare in mod public in fata creatorilor show-ului, dupa ce a spus ca aceasta comedie este "o murdarie" si i-a indemnat pe fani sa nu o mai urmareasca, intr-un mesaj video inregistrat pentru organizatia religioasa Forerunner Chronicles.

 

Zvonurile din presa americana sugereaza ca decizia lui Angus T. Jones a avut o anumita legatura cu acele comentarii controversate, insa Ashton Kutcher, care a inceput sa joace in "Doi barbati si jumatate" in 2011, dupa concedierea actorului Charlie Sheen, a insistat asupra faptului ca tanarul sau coleg a dorit pur si simplu sa mearga la liceu, "la fel ca un copil obisnuit".

 

 

 

"Angus a jucat in acest serial toata copilaria sa si anul trecut mi-a spus: «Omule, vreau mult de tot sa merg la liceu si sa fiu un copil normal». I-am spus: «Angus, te rog, intoarce-te, mai joaca un an si apoi te poti duce la liceu». El s-a intors (in distributia serialului) anul trecut, iar in acest an a decis ca vrea intr-adevar sa mearga la liceu. Asadar, se va duce la liceu", a dezvaluit Ashton Kutcher.

 

 

Angus T. Jones, care este platit cu 6 milioane de dolari pe an pentru acest rol, nu a vorbit deocamdata in mod public despre plecarea sa din serialul "Doi barbati si jumatate", insa Ashton Kutcher spera ca acesta va reveni in viitor in serial in calitate de invitat special.

 

 

"Personajul sau a plecat in armata anul trecut, asadar el lupta in niste razboaie in numele Guvernului american. Poate am putea sa il aducem inapoi prin intermediul unor scene cu conversatii pe Skype. Nu stiu prea bine in ce fel scenaristii vor realiza acest lucru", a adaugat Ashton Kutcher.

Dupa disparitia personajului Jake Harper, producatorii serialului "Doi barbati si jumatate" au completat distributia show-ului cu un nou personaj, cel interpretat de actrita Amber Tamblyn, care o joaca pe verisoara lesbiana a personajului jucat de Angus T. Jones.

 

 

Angus T. Jones si-a suprins fanii zilele trecute, dupa ce a fost surprins de papparazzi cu barba si cu un look total diferit fata de cel din serial.  Cu barba lunga si aspect neingrijit, Angus a lasat in urma imaginea de copil din serialul care l-a facut celebru. Vezi mai multe imagini aici

 

 

Serialul "Doi barbati si jumatate", ajuns la cel de-al 10-lea sezon, este urmarit de aproximativ 14 milioane de americani in fiecare saptamana si este difuzat in peste 20 de tari. Cel de-al 11-lea sezon al acestui serial va reveni pe micile ecrane nord-americane pe 26 septembrie.

 

Sursa foto: Daily Mail


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies