marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anger Management: Charlie Sheen dezvaluie adevaratul motiv pentru care Selma Blair a fost data afara din serial

Excentricul Charlie Sheen care a fost concediat de cei de la Two and a Half Men dezvaluie misterul eliminarii personajului Selma Blair din Anger Management, dupa ce au fost implicati intr-un scandal in urma cu cateva saptamani.

Anger Management: Charlie Sheen dezvaluie adevaratul motiv pentru care Selma Blair a fost data afara din serial

Dupa ce Selma a declarat ca este nemultumita de faptul ca Charlie Sheen intarzie la munca si ca nu tine cont deloc de etica, caracterizand munca alaturi de el drept "o pedeapsa" iar in presa au aparut zvonuri conform carora Charlie Sheen ar fi concediat-o pe iubita sa din serialul Anger Management prin intermediul unui sms jignitor, Sheen a decis intr-un final momentul sa faca o declaratie oficiala in care sa explice decizia.

 

 

In cadrul emisiunii The Tonight Show a lui Jay Leno, Sheen a numit cel de-al doilea sezon al Anger Management un „reboot” al serialului motivand apoi eliminarea Selmei:  „ unul din personajele principale, Selma Blair, care o interpreta pe Kate, a fost scos din scenariu in luna iunie intrucat serialul nu se concentreaza pe povestea de dragoste dintre noi doi iar publicul era inca prea incantat de personajul din Two and a Half Men desi cel din Anger Management este putin cam insensibil. Deci personajul ei pleaca iar eu incep sa o iau razna ceea ce face ca serialul sa fie amuzant din toate punctele de vedere.”

Insa actrita e decisa sa mearga mai departe cu acuzatiile, dupa ce a s-a plansa publicatiei TMZ ca i-a distrus viata Sheen si ca a dat-o afara. Conform celor de la Daily Mail, actrita cere despagubiri de 1.2 milioane de dolari pentru episoadele in care nu a mai aparut.

 

Insa distributia serialului nu a putut ramane foarte mut timp cu un personaj in minus, fiind astfel completata de Laura Bell Bundy, cunoscuta pentru rolul din Legally Blonde: The Musical, ca noua atractie sexuala si de studiu a lui Charlie.

 
Intrebat fiind de Leno despre experientele cu abuz de droguri si alcool ce au devenit stiri de prima pagina, Charlie a raspuns „este un mister total ce s-a intamplat..pur si simplu e uimitor!”.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies