marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Angelina Jolie vrea sa il distruga pe Brad Pitt". Dezvaluirea facuta de revista US Weekly despre actrita

Revista US Weekly a publicat un material in care sustine ca Angelina Jolie "a pus la cale un plan pentru a-l distruge pe Brad Pitt".
Angelina Jolie vrea sa il distruga pe Brad Pitt . Dezvaluirea facuta de revista US Weekly despre actrita

Revista americana sustine ca actrita este ajutata de mai multe persoane din anturaj, care duc o adevarata campanie impotriva actorului de 52 de ani, conform unei surse.

Conform sursei, aceste informatii negative despre Brad Pitt care apar in presa sunt menita sa "il distruga pe Brad Pitt. Cea mai grava acuzatie care i s-a adus in presa tabloida, intr-un articol publicat de TMz, este cea ca ar fi fost agresiv fata de copii. Culmea, in 2013, Angelina Jolie declara ca Brad Pitt este "un tata minunat".


Revista US Weekly sustine ca poate demonstra faptul ca Angelina Jolie are un plan sa il distruga pe Brad Pitt, chiar daca apropiatii actritei sustin ca actorul este cel vinovat si cu probleme.

Un prieten al actorului a confirmat pentru revista ca intr-adevar, cei doi s-au certat in avion cu cateva zile inainte de divort, daca ca Pitt nu ar fi devenit agresiv nicio clipa si ca restul acuzatiilor sunt inventate. Iar Angelina Jolie a profitat de situatie ca sa obtina custodia copiilor. "Angie a spus ca o sa-l distruga, daca ceva se strica, ea pur si simplu il arunca" a spus aceeasi sursa pentru US Weekly.


In timp ce actrita isi dorea sa lase lumea Hollywoodului in spate si sa urmeze o cariera politica, combinata cu actiunile umanitare, Brad Pitt isi dorea sa continue munca in lumea cinematografiei. Cele doua viziuni complet diferite au adancit prapastia din cele doua si ar fi fost unul dintre motivele pentru care actrita a decis sa puna punct relatiei.


Galerie foto


Modifică setările cookies