marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie vrea sa cumpere o proprietate istorica, estimata la peste 24 de milioane de dolari. Cui a apartinut

Angelina Jolie ar intentiona sa cumpere o proprietate hollywoodiana istorica, care a apartinut regizorului premiat cu Oscar Cecil B. DeMille, estimata la peste 24 de milioane de dolari, informeaza variety.com.
Angelina Jolie vrea sa cumpere o proprietate istorica, estimata la peste 24 de milioane de dolari. Cui a apartinut

Proprietatea, aflata in Laughlin Park din cartierul Los Feliz, aflat in regiunea centrala a orasului Los Angeles, este estimata la 24,95 de milioane de dolari.


Proprietatea are o dimensiune de 2,1 de acri si este detinuta in prezent de scriitorul Richard Grossman si consultantul artistic Lisa Lyons.
Spatiul ar fi suficient de mare pentru cei sase copii ai actritei, iar locul in care se afla resedinta este potrivit pentru custodia comuna pe care si-o doreste Brad Pitt, intrucat o vila a actorului se afla in apropiere.


Principala cladire a proprietatii, in stil italian, a fost construita in anul 1913 si a fost achizitionata in anul 1916 pentru aproape 28.000 de dolari de celebrul cineast Cecil B. DeMille, care a locuit acolo pana la moartea sa, in anul 1959.


Regizorul a detinut si o casa aflata in vecinatate, ce a fost ocupata anterior de Charlie Chaplin. Cecil B. DeMille a conectat aceasta cladire de cea principala printr-un pasaj lung si a utilizat-o pentru birouri de productie si pentru un cinematograf.


Cladirea principala se intinde pe aproximativ 700 de metri patrati, iar proprietatea include un garaj detasat, un spatiu pentru servirea ceaiului, aflat langa o piscina, o alta casa in care este amenajata o sala de fitness, precum si un studio spatios, care serveste si drept casa pentru oaspeti.


Richard Grossman si Lisa Lyons au obiceiul de a isi vinde proprietatile unor personalitati din industria de divertisment. Fosta resedinta a lui Charlie Chaplin, achizitionata de cuplu simultan cu vila lui Cecil B. DeMille, in anii `90, i-a fost vanduta producatorului de televiziune John Wells, laureat al premiului Emmy. Ulterior, producatorul a vandut-o, in anul 2007, pentru 5,98 de milioane de dolari, producatorului de film Mary Parent.


Cuplul Grossman-Lyons a detinut si Castillo del Lago, o resedinta care are aspectul unui castel, pe care i-a vandut-o Madonnei, precum si o cladire proiectata de arhitectul Roland Coates, pe care a vandut-o pentru 3 milioane de dolari, in anul 1996, regizorului David Fincher.


In cartierul Laughlin Park se mai afla resedinte ale unor vedete precum Natalie Portman, Kristen Stewart, Ellen Pompeo si Casey Affleck.
Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit pe 15 septembrie, iar actrita americana a depus actele de divort pe 19 septembrie.


Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare. In schimb, Brad Pitt doreste custodie comuna.
Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014.


Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies