marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie va colabora cu Netflix: care este subiectul filmului regizat de frumoasa vedeta

Angelina Jolie va realiza in Cambodgia, pentru Netflix, un film despre regimul ucigas al khmerilor rosii vazut prin ochii unei fetite, a anuntat joi compania de filme pe internet, conform Agerpres.

Angelina Jolie va colabora cu Netflix: care este subiectul filmului regizat de frumoasa vedeta

Ea va ecraniza cartea 'Mai intai mi-au ucis tatal', in care militanta pentru drepturile omului Loung Ung isi aminteste ororile traite in timpul regimului care a facut milioane de victime intre 1975 si 1979. 'Am fost profund afectata de cartea lui Loung', a declarat actrita-regizoare, citata de Netflix. '

 

M-a ajutat sa inteleg mai bine cum traiesc copiii razboiul si cum sunt afectati de el', a adaugat ea. Cartea 'mi-a permis sa ma apropii ceva mai mult de locuitorii din Cambodgia, tara natala a fiului meu', a mai spus Angelina Jolie, referindu-se la fiul sau adoptiv, Maddox. Sotul ei, Brad Pitt, va fi unul din producatorii filmului.


Actrita va regiza si va produce filmul dupa un scenariu pe care l-a scris alaturi de Ung. Un alt producator va fi regizorul cambodgian Rithy Panh, nominalizat la Oscar in 2013 pentru filmul documentar 'The Missing Picture".
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies