marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Brad Pitt vor aparea in cateva "scene nebunesti de sex" in noul lor film, "By The Sea"

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt - care s-au casatorit sambata, in Franta, dupa o relatie de noua ani - vor filma cateva "scene nebunesti de sex" in noul lor lungmetraj, drama cu accente romantice "By The Sea", ce va fi turnata in Malta, a dezvaluit o sursa, citata de dailymail.co.uk.

Angelina Jolie si Brad Pitt vor aparea in cateva scene nebunesti de sex in noul lor film, By The Sea

Filmarile de la lungmetrajul "By The Sea" vor incepe peste cateva zile. O sursa din echipa de filmare a dezvaluit ca Angelina Jolie si Brad Pitt vor interpreta in aceasta drama, produsa de studiourile Universal, rolurile a doi soti, informeaza dailymail.co.uk.


Cei doi actori nu vor fi doar protagonisti, ci si producatori ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actrita americana.Potrivit unei surse citate de publicatia Us Weekly, cei doi actori vor turna cateva scene "fierbinti" chiar pe strada pe care se afla resedinta pe care au inchiriat-o pentru familia lor.

 

"Vor filma in Golful Mgarr ix-Xini din orasul Gozo", a declarat o sursa, potrivit careia vacanta pe care cuplul hollywoodian o va petrece in Malta va dura 10 saptamani. Inconjurat de stanci inalte, acel golf izolat are o plaja cu prundis si ape foarte curate, ideale pentru filmarile subacvatice.

 


"Nu este un film cu un buget mare, nu este un film de actiune", a declarat Angelina Jolie, in mai, pentru Extra. "Este genul de film care ne place, dar in care nu prea suntem distribuiti. Este un film experimental, genul de film independent, in care putem sa ne simtim cu adevarat actori si in care putem sa incercam lucruri noi si deschise", a dezvaluit vedeta americana.

Cei doi actori nu au mai jucat impreuna de la filmul din 2005 "Mr. & Mrs. Smith", care a obtinut incasari de peste 478 milioane de dolari pe plan mondial. De asemenea, potrivit lui Frank Pollaro, un prieten al actorului Brad Pitt, starul american si-a autoimpus sa refuze sa joace in scene de sex alaturi de alte actrite. "El este un barbat care si-a impus sa nu mai filmeze scene de sex cu nicio alta femeie dupa ce a cunoscut-o pe Angelina", a declarat Frank Pollaro pentru revista Esquire, in 2013. "El nebun dupa ea, iar ea simte acelasi lucru pentru el".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies