marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt din nou impreuna pe marele ecran. A aparut trailerul pentru  "By the sea",  un film total diferit de "Mr. and Mrs. Smith"

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt din nou parteneri pe marele ecran, in drama "By the sea".

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt din nou impreuna pe marele ecran. A aparut trailerul pentru By the sea , un film total diferit de Mr. and Mrs. Smith

Filmul are premiera in noiembrie, dar - pana atunci - aflam cate ceva despre aceasta poveste, din trailer.

 

Este primul film in care joaca amandoi, dupa "Domnul si doamna Smith", care i-a si adus impreuna in anul 2005.

 

 

Diferenta este ca, de aceasta data, pelicula este scrisa, regizata si produsa de Angelina, care apare pentru prima oara pe generic folosind si numele sotului ei, asadar Angelina Jolie Pitt. Cei doi s-au casatorit abia anul trecut, desi aveau o relatie de noua ani.

 

"By the sea" este un film a carui actiune are loc in Franta, la mijlocul anilor '70. Vanessa (Angelina Jolie) este o fosta dansatoare care calatoreste prin tara impreuna cu sotul sau, Roland (Brad Pitt) - un scriitor american.

 

Relatia dintre ei pare sa devina tot mai rece, insa dupa ce ajung intr-un orasel linistit, aflat pe malul marii, incep sa redescopere iubirea dintre ei cu ajutorul locuitorilor.

By the Sea va avea premiera pe 20 noiembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies