marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si Brad Pitt, cuplul perfect al Hollywood-ului: cei doi au stralucit la premiera filmului Maleficent din Londra

Londra a fost transformat intr-un loc de basm aseara, unde a avut loc premiera Maleficent. Brad Pitt si Angelina Jolie au demonstrat inca o data ca sunt cel mai frumos cuplu de la Hollywood si au stralucit unul langa celalalta in fata Kensington Palace.

Angelina Jolie si Brad Pitt, cuplul perfect al Hollywood-ului: cei doi au stralucit la premiera filmului Maleficent din Londra

 

GALERIE FOTO Vezi cele mai frumoase imagini de la premiera Maleficent

 

Cei doi au venit insotiti de fiul lor cel mare Maddox (12 ani), iar pe covorul rosu au fost prezente si celelalte staruri ale filmului. Elle Fanning a aratat ca o adevarata printesa.

 

Intr-o rochie neagra, vaporoasa, sclipitoare si cu spatele gol, Angelina Jolie a aratat ca o diva a cinematografiei, alaturi de Brad Pitt, care desi are 50 de ani, continua sa fie unul dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood. Cei doi au stat foarte apropiati pe toata durata evenimentului si nu isi puteau lua privirea unul de la celalalt.

 

 

 

 

In Maleficent, Angelina Jolie joaca rolul ursitoarei celei rele, Elle Fanning este Frumoasa Adormita, iar Sam Riley joaca rolul Diaval. In film apare si Vivienne, fiica mai mica a cuplului, in rolul micutei Aurora. Actrita a declarat la premiera ca acest rol i s-a parut o provocare, in ciuda faptului ca este un personaj negativ spectaculos. "Mi s-a parut distractiv si amuzant in acelasi timp sa joc aceasta eroina, cu totul speciala".

 

Elle Fanning a declarat ca la inceput era intimidata de ideea ca va juca alaturi de Angelina Jolie, insa totul s-a schimbat dupa ce a cunoscut-o personal. "Dupa ce am vazut-o in carne si oase, totul era altfel: este o femeie extraordinara si nu are deloc aere de mare vedeta. Nu se poarta deloc ca o celebritate" a spus actrita de 16 ani.

 

 

 

Intre timp, Angelina Jolie i-a asigurat pe fani ca filmul va respecta celebra poveste din desenul animat Disney din 1959. "Am respectat povestea originala, am incercat sa aducem in poveste elementele pe care le indragesc fanii.Dar in acelasi timp, o sa va aratam o lume cum nu ati mai vazut".

 

In Maleficent, Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning). 

 

 

 

 

In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.

 

Maleficent se lanseaza in Romania incepand cu 30 mai.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies