marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi dezvaluiri despre tineretea intunecata a Angelinei Jolie: actrita s-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare, in adolecenta

Angelina Jolie s-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare in perioada adolescentei, potrivit unor declaratii facute de o prietena a regretatei mame a actritei americane, informeaza dailymail.co.uk.

Noi dezvaluiri despre tineretea intunecata a Angelinei Jolie: actrita s-a luptat cu anorexia si a avut tendinte de automutilare, in adolecenta

Cis Rundle, o prietena de-a mamei actritei, Marcheline Bertrand, a vorbit pentru RadarOnline despre copilaria Angelinei Jolie. Rundle sustine ca a dus-o pe Angelina Jolie la spital, in timpul "perioadei anorexice" din adolescenta, dupa ce mama actritei "s-a speriat ca aceasta nu manca". De asemenea, Cis Rundle spune ca Angelina Jolie nu s-a confruntat numai cu anorexia, ci avea si tendinta de a se automutila, copil fiind.


"Ii placea acea mica durere", a spus Rundle, dupa ce a povestit cum Jolie obisnuia sa-si puna degetele in ceara incinsa de la lumanari. Rundle mai spune ca a fost cea mai buna prietena a lui Marcheline, mama actritei, si a fost rugata sa aiba grija de Jolie, din 1970, cand aceasta avea doar trei ani. De asemenea, aceasta a spus ca Angelina Jolie nu a fost foarte placuta de ceilalti tineri din jurul ei in timpul adolescentei.

 

 

 

 

"Radeau de ea din cauza buzelor ei, iar fetele erau rele cu ea. Ea are umerii lati si picioare lungi, se misca ca o gazela", a declarat aceasta.Totodata, Rundle sustine ca stie povestea din spatele sarutului dintre Jolie si fratele sau James Haven, pe covorul rosu de la gala Oscar din 2001.

"Ziua in care l-a sarutat pe Jamie, la Oscar, a fost cea in care Marcheline a inceput tratamentul anticancer. Au parasit spitalul impreuna si s-au pregatit impreuna", a spus aceasta. "Nimeni nu a stiu ca ei au petrecut ziua la spital. A fost un fel de: «Uite unde suntem acum». Dar lumea a vazut ceva incestuos. Trebuia sa fie «Suntem aici». Ei se aveau doar unul pe celalalt. Aveau o relatie stransa unul cu celalalt si cu mama lor", a completat Rundle.
Marcheline Bertrand, mama actritei Angelina Jolie, a murit din cauza unui cancer ovarian, in ianuarie 2007, la varsta de 56 de ani.

 


Angelina Jolie,
in varsta de 39 de ani, care a castigat premiul Oscar pentru rol secundar, in 2000, cu rolul din "Tinerete furata/ Girl, Interrupted", a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft" si a jucat in multe productii cu succes la public, precum "Domnul si doamna Smith", "Speranta moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari in 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" si "Kung Fu Panda". Lungmetrajul regizat de ea "In the Land of Blood and Honey" a fost nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film strain".

 


Angelina Jolie
are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie. Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit luna trecuta in sudul Frantei.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies