marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, pe platourile de la Maleficent: actrita are coarne si ochi galbeni in noul sau film de 170 de milioane de $

Angelina Jolie filmeaza in aceasta perioada basmul realizat de Disney, Maleficent.

Angelina Jolie, pe platourile de la Maleficent: actrita are coarne si ochi galbeni in noul sau film de 170 de milioane de $


Angelina Jolie va juca rolul ursitoarei celei rele din noua ecranizare Disney a povestii "Frumoasa din padurea adormita"


Vedeta a aparut in prima fotografie oficiala difuzata de producatorii filmului cu un look schimbat, purtand pe cap un accesoriu cu coarne, lentile de contact galbene si avand proteze pentru pometi, in stilul celor folosite de Lady Gaga.


"Experimentam diferite lucruri, dar coarnele sunt coarne. Trebuie sa am coarne", a declarat actrita despre costumele sale din film.


In noua versiune a filmului se pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe ursitoare sa devina malefica si sa arunce un blestem pe Aurora (n.r. Frumoasa adormita), interpretata de Elle Fanning.


"Este pentru prima data cand povestea se concentreaza asupra acestei femei. Sper ca la sfarsit sa vedeti o femeie care, desi se protejeaza pe sine si este agresiva, nu inseamna ca nu poate avea si alte calitati", a declarat
Angelina despre personaj.


Filmul care are un buget estimat de 170 de milioane de $ conform movieinsider.com, se va lansa in 2014 iar din distributie mai fac parte Elle Fanning, Juno Temple, India Eisley, Miranda Richardson, Sam Riley.



Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies