marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie nu va mai participa la premierele filmului ei, Unbroken, dupa ce s-a imbolnavit de varicela: actrita a transmis un mesaj public tuturor fanilor ei

Actrita americana Angelina Jolie a publicat, vineri, un mesaj video pe site-ul YouTube in care si-a anuntat fanii ca sufera de varicela, informeaza people.com.

Angelina Jolie nu va mai participa la premierele filmului ei, Unbroken, dupa ce s-a imbolnavit de varicela: actrita a transmis un mesaj public tuturor fanilor ei

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, explica in acest mesaj video ca sufera de varicela, o boala infectioasa eruptiva, produsa de virusul vericelo-zosterian, si ca nu va putea participa din acest motiv la o conferinta de presa ce va fi organizata in zilele viitoare pentru a marca lansarea pe marile ecrane a noului ei proiect regizoral, filmul "De neinvins/ Unbroken".

 

 

"Am vrut ca totul sa fie clar si sa fiu sincera in legatura cu motivul din cauza caruia voi lipsi de la urmatoarele evenimente ocazionate de lansarea filmului «Unbroken», programate in zilele viitoare. Am aflat noaptea trecuta ca am varicela", a declarat actrita americana, care apare in acel mesaj video cu cateva puncte rosii, specifice varicelei, in zona gatului si a pieptului. "Voi fi acasa, voi avea mancarimi si imi va fi dor de toata lumea si nu-mi vine sa cred ca am varicela tocmai acum, pentru ca acest film inseamna atat de mult pentru mine", a adaugat Angelina Jolie.

 

"Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Dar asa este viata... va iubesc pe toti si sper ca totul se va incheia cu bine", a adaugat vedeta americana in incheierea acestui mesaj video care are o durata de 39 de secunde.

 

 

Unbroken, regizat de Angelina Jolie, ce va fi lansat pe marile ecrane romanesti pe 23 ianuarie 2015, are la baza romanul omonim scris de Laura Hillenbrand, care spune povestea eroica a americanului Louis Zamperini, un fost maratonist olimpic devenit ulterior erou de razboi. Veteranul american a murit in iulie 2014, la varsta de 97 de ani.

 

 

 

 

Angelina Jolie a devenit in ultimii ani tot mai interesata de regie si, dupa debutul ei regizoral, lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film strain in 2012.

 

De asemenea, Angelina Jolie filmeaza in aceasta perioada cel de-al treilea lungmetraj pe care il regizeaza, drama familiala "By The Sea", in care vedeta americana joaca alaturi de sotul ei, Brad Pitt. Pelicula are la baza un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies