marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, aparitie ingrijoratoare la premiera "Kung Fu Panda 3". Cum a aparut vedeta intr-o rochie neagra si scurta

Angelina Jolie apare din ce in ce mai rar pe covorul rosu, insa in acest moment participa la promovarea filmului Kung Fu Panda 3, animatie pentru care si-a imprumutat vocea.

Angelina Jolie, aparitie ingrijoratoare la premiera Kung Fu Panda 3 . Cum a aparut vedeta intr-o rochie neagra si scurta

Imbracata intr-o rochie neagra scurta, Angelina a avut un look mai degraba ingrijorator decat cel sexy cu care ne-a obisnuit de-a lungul timpului. Tinuta sa a lasat la vedere niste picioare scheletice, care tradeaza ca vedeta nu se afla in cea mai buna forma a sa.


Aparitia sa nu face altceva decat sa intareasca speculatiile publicatiilor de scandal, potrivit carora Angelina ar suferi de anorexie.

 

Fie ca e bolnava sau nu, cert este ca ultimii ani nu au fost deloc usori pentru actrita. Dupa ce a aflat ca este purtatoare a genei BRCA1, care predispune la cancer mamar si ovarian, Angelina a luat decizia radicala de a-si extirpa sanii, iar apoi si-a indepartat  ovarele si trompele uterine.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies