marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spartacus Andy Whitfield: lupta sa cu cancerul a fost filmata. Imaginile tulburatoare ale documentarului Be Here Now

In toamna anului trecut, fanii serialului Spartacus au fost devastati de vestea mortii actorului Andy Whitfield, la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Andy Whitfield avea 39 de ani cand s-a stins iar lupta sa cu boala necrutatoare a fost filmata. Toate seria Spartacus este din 15 iunie pe voyo.ro!

Spartacus Andy Whitfield: lupta sa cu cancerul a fost filmata. Imaginile tulburatoare ale documentarului Be Here Now


Imagini din cariera  lui Andy Whitfield!

Imaginile luptei lui Spartacus - Andy Whitfield cu cancerul vor face parte dintr-un documentar emotionant numit "Be Here Now", menit sa-i inspire pe toti cei care sunt loviti de aceasta suferinta nemiloasa. Zilele trecute a fost lansat un trailer al documentarului iar imaginile i-au impresionat pana la lacrimi pe fanii actorului nascut in Tara Galilor. "Trebuie sa fii de piatra sa nu plangi la aceste imagini" au reactionat fanii pe retele sociale.


Actorul devenit celebru datorita rolului lui Spartacus din serialul "Spartacus: Blood and Sand", difuzat de Starz a primit  25% sanse de supravietuire atunci cand a fost diagnosticat cu boala limfom non-Hodgkin in septembrie 2010, moment in care a parasit si serialul.


El si sotia sa Vashti au fost de acord ca lupta lui cu boala sa fie filmata pentru a-i inspira pe cei afectati de aceasta maladie, sa nu renunte si sa caute tot soiul de tratamente chiar si atunci cand nu li se da nicio speranta. Regizorul Lilibet Foster a decis sa includa materialul filmat intr-un documentar pentru a carui finalizare mai are nevoie de bani, asa ca ii roaga pe fani sa faca donatii.

Unele scene sunt realmente greu de privit. Imaginile sunt prezentate de prietenul sau din serial - Jai Courtney. Andy apare epuizat, transformat de tratament si plangand ca un copil cautand raspunsuri la intrebarea ce l-a facut sa se imbolnaveasca. "Am fost epuizat dupa primul sezon, eram in dureri si am fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin" povesteste actorul in imagini. Doctorii i-au spus ca are de trait intre 3-6 luni daca nu face tratamentul. A mai fost alaturi de sotie si copii timp de 18 luni.



Toate seria Spartacus este din 15 iunie pe voyo.ro!



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies