marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anatomia unei scene infioratoare. Cum au fost create ranile cumplite ale personajului interpretat de Leonardo DiCaprio in The Revenant, dupa ce este sfasiat de un urs

The Revenant este filmul momentului, despre care vorbeste toata lumea. Nu doar Oscarul lui DiCaprio se vorbeste, ci si despre cea mai infioratoare scena din film: cea in care Hugh Glass, personajul jucat de Leonardo DiCaprio este atacat cu bestialitate si sfasiat de un urs grizzly.

Anatomia unei scene infioratoare. Cum au fost create ranile cumplite ale personajului interpretat de Leonardo DiCaprio in The Revenant, dupa ce este sfasiat de un urs

Alejandro Gonzalez Inarritu a realizat o bijuterie cinematografica cu "The Revenant", in care actorul principal, Leonardo DiCaprio a facut toate sacrificiile posibile.

 

Insa, una dintre cele mai discutate si socante scene ramane cea in care DICaprio se lupta cu un urs grizzly. In mod miraculos, exploratorul Hugh Glass supravietuieste, insa se alege cu niste rani ingrozitoare si dureroase.

 

Inarritu a vrut o abordare cat mai realista. Pentru asta, actorul a petrecut in fiecare zi de filmari cate 5 ore la machiaj: echipa de make-up artisti a realizat un "spate" prostetic cu rani, dupa o cercetare minutioasa si istorica a povestii reale a exploratorului Hugh Glass.

Echipa a aflat ca ranile s-au intins pe tot corpul lui Glass, asa ca au folosit un "spate" din silicon, cu rani care "sangerau", si i-au pus si un picior fals de lemn. Apoi i-au realizat niste taieturi de-a lungul fetei, ca sa para cat mai realist.

 

 

Duncan James, seful echipei care s-a ocupat de machiajul extraordinar, a mai lucrat la productii ca Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2, The Grand Budapest Hotel  sau The Last Samurai.
 

Imaginea in care actorul este la machiaj a strans milioane de vizualizari dupa ce a fost urcata pe site-ul Imgur. De altfel, "The Revenant" a primit, printre cele 12 nominalizari la Oscar, nominalizare si pentru "cel mai bun machiaj" si "cele mai bun costume".

 

The Revenant il aduce in rolul principal pe Leonardo DiCaprio, in rolul exploratorului Hugh Glass, din secolul XIX.  Filmul, inspirat din fapte reale, prezinta povestea lui Hugh Glass, intruchipat extrem de convingator de Leonardo DiCaprio. Personajul sau face parte dintr-un grup care merge intr-o expeditie in Muntii Stancosi, dar este prins de un urs grizzly si sfartecat. Di Caprio spune ca, atunci cand a citit scenariul, s-a gandit imediat ca Tom Hardy ar fi potrivit pentru unul dintre roluri- mai exact, cel al unui personaj negativ.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies